home Meny close
menu Meny

SVS PB16-Ultra subwoofer 16" - Sort høyglans

PB16-Ultra er flaggskipet til SVS og det klare subwoofervalget for deg om du kun tar til takke med det aller beste. PB16-Ultra veier inn på hele 79 kg og er en enorm subwoofer på alle mulige måter - både fysisk og når det kommer til ytelse, kraft og presisjon. Du skal lete lenge for å finne en subwoofer som kan matche SVS PB16-Ultra.
kr 34 990,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 124518
Vurderinger

Lovende!

Har etter mye slit fått slept et par av disse opp trappene til kinoloftet hvor de skal spille sammen med et par PC13 Ultra som jeg har fra før. 2xPB16 er nå plassert hver av frontene og skal primært deles sånn passe lavt bare mot L+R vha Minidsp DRC88 mens 2xPC13 fortsatt skal gjøre jobben som "near field" for LFE-kanalen. Så langt er inntrykket veldig positivt med PB16, dette før kalibrering. Ekstremt trøkk som definitivt kan filleriste kinoloftet mitt og alle andres (første gang jeg har hørt skrangling fra EC-forsterkerne mine!), men de er også mye bedre oppover enn PC13 så vidt jeg kan bedømme... dette blir knall også for musikk i 2 kanaler og jeg tror egentlig de kan deles ganske høyt - må eksperimentere mer. Har ikke kalibrert ennå men dette er veldig lovende allerede, og uten tvil helt skremmende fra 30Hz og nedover ;-) Tviler sterkt på at noen småtasser fra Arendal kan hamle opp med dette til tross for mye hype derfra om dagen...
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 16.04.2017 by Erik A

Versting sub ! :-D

Rå og brutal sub til film og musikk.
Lett og oversiktlig og stille inn med svs appen :-)
Kjapt å skifte lyd profil ( musikk , film , custom ) med den lille fjernkontrollen som fulgte med ;)
Løp og kjøp ;)
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 14.04.2017 by Remi

Helt rått!

Råeste jeg har hørt! Helt sinnsykt skyv i denne råtassen. Fikk den demonstrert hos Spaceworld Soundgarden Forus. Anbefales!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 17.02.2017 by Tom

Beist!

Heftig!
Vel verdt pengene.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 28.01.2017 by viggo

Rå subb!

Denne karn flytter sinnsykt med luft, går dypere og trykker mer en svs ultra 13. Lekte litt med svs appen på min mobil og subben våknet enda mer til liv. dette er mine setting's: Low pass filter 80hz (slope 24db). Room gain compensation freq 25hz (slope 12db) Port tuning (extended).
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 08.01.2017 by kim

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SVS PB16-Ultra subwoofer 16" - Sort høyglans

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • Basselement: 16"
 • Design: Portet, 3 bassporter
 • Frekvensrespons:
  • 15-280 Hz +/- 3 dB (standard mode – alle porter åpen)
  • 13-280 Hz +/- 3 dB (extended mode – 2 porter åpen)
  • 14-360 Hz +/- 3 dB (sealed mode – all porter lukket)
 • Forsterker Sledge STA-1500D DSP, 1500W RMS
 • Vekt: 79 kg
 • Fraktvekt: 94 kg
 • Dimensjoner (med grill): 63,5 x 55,1 x 78,4 (HxBxD cm)
 • I esken: Fjernkontroll, strømkabel, manual.
Beskrivelse

Detaljer

Den ultimate referansen for bass.


PB16-Ultra er flaggskipet til SVS og det klare subwoofervalget for deg om du kun tar til takke med det aller beste. PB16-Ultra veier inn på hele 79 kg og er en enorm subwoofer på alle mulige måter - både fysisk og når det kommer til ytelse, kraft og presisjon. Du skal lete lenge for å finne en subwoofer som kan matche SVS PB16-Ultra.


PB16-Ultra har en massiv 16" Ultra-driver med en voksen talespole som måler hele 8″ i diameter og gjør at elementet tåler enorme mengder effekt. Videre er subwooferen utstyrt med en utrolig kraftig Sledge-forsterker som leverer 1500 watt kontinuerlig effekt med 5000+ watt peak. Sofistikert og intelligent DSP og app til smarttelefon med egendefinerte innstilinger for presisjon-tuning gir deg full kontroll.


SVS sin nådeløse lidenskap for enestående bassytelse og perfeksjonert ingeniørkunst gjennomsyrer alle aspekter av SVS PB16-Ultra sin design. 16-Ultra serien er til nå de mest ekstreme subwooferene SVS noensinne har produsert, og PB16-Ultra er det nye flaggskipet blant SVS sine portede modeller. Med et massivt kabinett med tre stykk bassporter leverer PB16-Ultra ekstrem ytelse med strategisk presisjon, underjordisk dybde og beinknusende trykk.


Sledge forsterker – intelligent og sofistikert kraft


Den særdeles kraftige Sledge-forsterkeren er konservativt målt til å levere 1500 watt kontinuerlig effekt, med 5000+ watt peak, og presser det massive 16-Ultra elementet til ekstreme nivåer av ytelse. Banebrytende teknologi og funksjonalitet gir deg full kontroll på alle nivåer takket være sofistikert DSP, LCD-display og app til smarttelefon med egendefinerte innstilinger for presisjon-tuning. Oppsett og integrering i rommet har aldri vært enklere. 


SVS 16" Ultra basselement med 8" talespole


Ved utforming av den største og mest formidable elementet noen gang brukt i en SVS subwoofer var det kun en ting som var godt nok –overgå den øverste standarden for kontroll og nøyaktighet som alle andre subwoofere SVS produserer. En stor fordel som lar 16-Ultra håndtere den knusende kraften av et 16" element er den massive talespolen som måler hele 8" i diameter og gjør at elementet håndterer enorme mengder effekt. Resultatet er overlegen nøyaktighet i frekvensresponsen, hurtighet og detaljer uten noen gang å forvrenge eller miste kontrollen.

Tester

Følg oss