Beyerdynamic MMX 100 Gaming headset Beyerdynamic MMX 100 Gaming headset Beyerdynamic MMX 100 Gaming headset

Beyerdynamic MMX 100

Gaming headset

Beyerdynamic MMX 100 er et analogt Gaming Headset designet for konsollspilling med topp lyd. MMX 100 er utstyrt med optimaliserte 40 mm elementer, en avtakbar METAVOICE-mikrofon, brukervennlige lydkontroller og komfortable puter med minneskum.
Varenr: 119324
1 290,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Førsteklasses studiolyd

Kraftige spilloptimaliserte 40 mm-elementer gir klar og nøyaktig lyd, som sørger for at du hører selv de minste trinnene og hendelsene i krevende spillsituasjoner.

Mikrofon av spillkvalitet

METAVOICE kardioidmikrofon gir naturlig lyd med undertrykking av bakgrunnsstøy av høy kvalitet. Mikrofonens 9,9 mm kardioide kondensatorkapsel sørger for at lagkameratene dine hører kommandoene dine så tydelig som mulig samtidig som de holder unna typiske bakgrunns lyder som tastatur- og museklikk.

Kvalitet og komfort

beyerdynamic MMX 100 er utstyrt med komfortable minneskumputer og hodebånd i aluminium med hodebånd i lær, som gir en svært komfortabel brukeropplevelse under lange spilløkter. Den praktiske bajonettmekanismen gjør at øreputene kan skiftes raskt og enkelt.

Allsidig kompatibilitet og kontroll

Takket være den analoge 3,5 mm-tilkoblingen er head settet kompatibelt med konsoller, spillkontrollere og andre enheter som støtter 3,5 mm-tilkoblingen. Volumbryter på øreklokkene og mikrofondemping gir enkel lydkontroll når du er på farten. 

Kundeanmeldelser
228849