Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket Focal Azurys Over-ear hodetelefon, lukket

Focal Azurys

Over-ear hodetelefon, lukket

Focal Azurys er en lukket modell med kjellerdyp bass og imponerende oppløsning, den har det samme patenterte akustiske designet som Focals mer kostbare lukkede modeller. Den kompakte formfaktoren vil gjøre disse til et elegant valg for dem som vil ha ekstra god lyd når man er på farten.

Varenr: 120086
6 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

High-end driverteknologi

Driverne i Azurys er basert på samme teknologi som i Focals prisbelønnede high-end modeller. En M-formet 40mm membran med formløs spole holder vekten og massen lav. Dette sørger for en rigid, men samtidig lynkjapp driver som henger med på de raskeste musikalske transientene. Azurys serverer dermed en kontant og deilig bass, en lekker oppløst mellomtone og en herlig presis diskant.

Driverne er montert i vinkel inn mot ørene inne i klokkene, noe som gir et bedre og mer presist stereobilde. Samtidig gir dette en opplevelse av å høre på en ekte dynamisk høyttaler med musikalsk engasjement og skyv. Både hodetelefonene og driverne er laget med avansert teknikk på Focals fabrikk i Saint-Etienne og holder høyeste nivå når det kommer til presisjon og intern kvalitetskontroll.

 

Patentert akustisk design

Selve designet på klokkene i Azurys er hentet fra Focals lukkede high-end modeller. Her blir motfasebølgen fra driverne ledet elegant ut av klokken, samtidig som høye frekvenser dempes ned. Dermed blir man kvitt problemet med stående bassbølger som lager interne forvrengninger i den lukkede konstruksjonen. Samtidig sørger neddempingen av høye frekvenser for minimalt med lekkasje til og fra omgivelsene. Azurys er med andre ord en stille opplevelse for lytteren, samtidig som man får den store bonusen med mindre akustisk kompresjon rundt driverne.

 

 

Høy følsomhet - lette å drive

Med høy følsomhet får man mye lyd per milliwatt og kan således drives av hva som helst! Her kan man plugge rett i et nettbrett eller en laptop og få lservert godlyden helt enkelt og greit. Men som med alt av hodetelefoner vil Azurys vokse med en god kilde og forsterker. Den er altså klar for større og mer high-end oppgaver!

 

Ergonomisk utforming og solid materialvalg

Azurys er foldbar og sparer mye plass når de ligger i det medfølgende etuiet. Detaljer som skinn i hodebøylen og fibonaccimønster vitner om et eksklusivt designspråk. Focal har valgt lette metaller som aluminium og en rigid magnesiumlegering i bøyle og klokkeholder for både robusthet og lav vekt. Selve bøylen er designet for å perfekt forme seg til hodet til lytteren og la putene presse jevnt på alle punkter. 

 

Moderne fargevalg

Fargen på Azurys er som navnet tilsier inspirert av lys azuritt og har en lekker lysere blåfarge på detaljer som puter, bøyle og kabel.

Teknisk info

Focal Azurys

Type Closed-back headphones
Impedance 26 Ohms
Sensitivity 100dB SPL / 1 mW @ 1kHz
THD 0.3% @ 1kHz / 100dB SPL
Frequency response 15Hz – 22kHz
Speaker driver 15/8" (40mm) ‘M’-shaped Aluminium/Magnesium dome
Weight 306g
Cables supplied

1 x 1.25m Jack 1/8" (3.5mm) cable

1 x remote control and microphone

Carrying case provided Yes
Kundeanmeldelser
240440