Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen Focal Hadenys Over-ear hodetelefon, åpen

Focal Hadenys

Over-ear hodetelefon, åpen

Focal Hadenys er en åpen modell for sofistikert hjemmelytting og den audiofile på jakt etter god men kompakt referanselytting. Det åpne designet gjør at man unngår akustisk kompresjon rundt de lynkjappe driverne og får dermed høy oppløsning og finesse i prisklassen.

Varenr: 120084
8 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

High-end driverteknologi

Driverne i Hadenys er basert på samme teknologi som i Focals prisbelønnede high-end modeller. En M-formet 40mm membran med formløs spole holder vekten og massen lav. Dette sørger for en rigid, men samtidig lynkjapp driver som henger med på de raskeste musikalske transientene. Hadenys serverer dermed en kontant og deilig bass, en lekker oppløst mellomtone og en herlig presis diskant.

Driverne er montert i vinkel inn mot ørene inne i klokkene, noe som gir et bedre og mer presist stereobilde. Samtidig gir dette en opplevelse av å høre på en ekte dynamisk høyttaler med musikalsk engasjement og skyv. Både hodetelefonen og driverne er laget med avansert teknikk på Focals fabrikk i Saint-Etienne og holder høyeste nivå når det kommer til presisjon og intern kvalitetskontroll.

 

Patentert akustisk design

Hadenys har det samme åpne klokkedesignet som Clear MG og New Utopia, en åpenbar fordel når man ikke har behov for å dempe lyden både inn til klokken og ut til omgivelsene. Focals lynkjappe drivere får skinne ekstra i Hadenys og leverer et stort og dynamisk lydbilde med lekre transienter. Åpent design betyr dog ikke mindre kjellerdyp bass enn i feks Azyrus, med Hadenys får du både i pose og sekk!

 

 

Høy følsomhet - lette å drive

Med høy følsomhet får man mye lyd per milliwatt og kan således drives av hva som helst! Her kan man plugge rett i et nettbrett eller en laptop og få lservert godlyden helt enkelt og greit. Men som med alt av hodetelefoner vil Hadenys vokse med en god kilde og forsterker. Den er altså klar for større og mer high-end oppgaver!

 

Ergonomisk utforming og solid materialvalg

Hadenys er foldbar og sparer mye plass når de ligger i det medfølgende etuiet. Detaljer som skinn i hodebøylen og fibonaccimønster vitner om et eksklusivt designspråk. Focal har valgt lette metaller som aluminium og en rigid magnesiumlegering i bøyle og klokkeholder for både robusthet og lav vekt. Selve bøylen er designet for å perfekt forme seg til hodet til lytteren og la putene presse jevnt på alle punkter. 

 

Moderne fargevalg

Hadenys leveres i en mørk nøttebrun finish inspirert av den hadeanske geologiske æra da jorden tok form. Begge klokkene har en naturlig antrasittgrå finish på alle metalldeler.

Teknisk info

Focal Hadenys

Type Open-back headphones
Impedance 26 Ohms
Sensitivity 105dB SPL / 1 mW @ 1kHz
THD 0.2% @ 1kHz / 100dB SPL
Frequency response 20Hz – 22kHz
Speaker driver 15/8" (40mm) ‘M’-shaped Aluminium/Magnesium dome
Weight 294g
Cables supplied

1 x 1.8m Jack 1/8" (3.5mm) cable

1 x adapter 1/4" (6.3mm)

Carrying case provided      Yes
Kundeanmeldelser
240421