Focal Bathys - Dune Edition Trådløs over-ear hodetelefon med ANC Focal Bathys - Dune Edition Trådløs over-ear hodetelefon med ANC Focal Bathys - Dune Edition Trådløs over-ear hodetelefon med ANC Focal Bathys - Dune Edition Trådløs over-ear hodetelefon med ANC Focal Bathys - Dune Edition Trådløs over-ear hodetelefon med ANC Focal Bathys - Dune Edition Trådløs over-ear hodetelefon med ANC Focal Bathys - Dune Edition Trådløs over-ear hodetelefon med ANC

Focal Bathys - Dune Edition

Trådløs over-ear hodetelefon med ANC

Bathys er Focals første skikkelige High-Fidelity hodetelefon med Bluetooth og aktiv støykansellering. Bathys henter lydteknologi fra Focals aller beste hodetelefoner og byr på en trådløs lydopplevelse av de sjeldne. Bathys - Dune Edition har en varm finish med farger fra sand og sølv. 

Focal Bathys test i lyd og bilde Focal Bathys Dune - årets beste trådløse hodetelefon Focal Bathys kåret til årets produkt av stereo pluss

Varenr: 118935
8 990,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Focal Bathys Dune Edition - testvinner

 

Focal Bathys - Dune Edition - Travel with high-fidelity

 

Focal Bathys er en high-fidelity trådløs hodetelefon med innebygget aktiv støykansellering. Focal Bathys låner teknologi fra Focals mer kostbare hodetelefoner og er bygget på erfaring og tradisjon fra mer enn 40 år i bransjen.

 

Focal Bathys - Dune EditionNy funksjon - Mimi hearing test

Samtidig med lanseringen av Dune Edition, så lanserer også Focal "MiMi hearing test". En helt ny funksjon som lar deg tilpasse lyden til din egen hørsel. Oppgraderingen er tilgjengelig for begge versjonene av Focal Bathys, du finner den enkelt ved å oppgradere til Focal & Naim app. 

Siden lanseringen av Elear og flaggskipet Utopia i 2016 har Focal vært markedsledende innenfor high-end hodetelefoner med dynamiske drivere. Nå setter de nok en ny standard med trådløse Bathys, en designperle og en lydmessig godbit som bygger bro mellom premium og high-end i Focals solide sortiment av hodetelefoner. Bathys kommer utstyrt med aktiv støykansellering, Bluetooth 5.1 Multipoint, egen app med EQ og USB DAC for den kresne lytteren. Men sist og ikke minst er den basert på Focals tunge know-how innenfor driverteknologi og akustikk i hodetelefoner.

  

High-end driverteknologi - Made in France

Driverne er basert på samme teknologi vi har sett i Focals prisbelønnede high-end modeller. En M-formet 40mm membran med formløs spole tilsvarende den som står i Celestee og Radiance holder vekten og massen lav. Dette sørger for en rigid, men samtidig lynkjapp driver som henger med på de raskeste musikalske transientene. Bathys serverer dermed en kontant og deilig bass, en lekker oppløst mellomtone og en herlig presis diskant.

Driverne er montert i vinkel inn mot ørene inne i klokkene, noe som gi et bedre og mer presist stereobilde. Samtidig gir dette en opplevelse av å høre på en ekte dynamisk høyttaler med musikalsk engasjement og skyv. Selve driverne er laget med avansert teknikk på Focals fabrikk i Saint-Etienne og holder høyeste nivå når det kommer til presisjon og in-house kvalitetskontroll.

 

Patentert akustisk design

Selve designet på klokkene i Bathys er også hentet fra Focals lukkede high-end modeller. Her blir motfasebølgen fra driverne ledet elegant ut av klokken, samtidig som høye frekvenser dempes ned. Dermed blir man kvitt problemer med bassbølger som vanligvis blir stående og lager interne forvrengninger i en vanlig lukket konstruksjon. Samtidig sørger neddempingen av høye frekvenser for minimal lekkasje til og fra omgivelsene. Bathys er med andre ord en stille opplevelse for lytteren, samtidig som man får den store bonusen med mindre akustisk kompresjon rundt driverne. To poser i en sekk! 

  

DAC mode med ekstra rå lydkvalitet

For entusiasten vil Bathys by på det lille ekstra med direkte DAC mode via USB. Her får man opp til 24/192khz native high-res servert rett til den avanserte innebyggede DACen. Resultatet er et stort og raust lydbilde, med en musikalitet som absolutt vitner om virkelig high-end headfi. En perfekt løsning på lengre reiser sammen med et nettbrett, en laptop eller telefon. I denne modusen varer også batteriet ekstra lenge, hele 42 timer ifølge Focals egne tester.

 

Jack mode for studio og DJ-formål 

Focal har etter hvert blitt et stort merke innenfor studiobransjen med sine gode aktive studiomonitorer. Skal man kunne bruke Bathys effektivt i en slik sammenheng må man også ha en løsning for en vanlig jackkabel. En god ADC sørger for å transportere signalet trygt til Bathys forsterkerkretser slik at man kan bruke dem både i hjemmestudio eller for monitorering som DJ.

  

Enkel styring med egen app og knapper på klokkene 

Bathys styres via en egen app med en god og lett håndterbar og musikalsk EQ. I appen får du full kontroll over de ulike støykanselleringsmodusene (ANC) og informasjon om hvilket format hodetelefonene mottar. Ulike forhåndsprogrammerte EQ-innstillinger kan velges her og man kan lagre sine egne. For rask kontroll uten å ta frem telefonen tilbyr Bathys egne knapper for å besvare anrop, endring av ANC-modus og talekontroll av telefonen. Man kan også spole forover og bakover i spor og podcaster. CVC-mikrofonteknologi sørger for en tydelig og god lydkvalitet når man bruker Bathys for å samtale med andre.

 

Forskjellige ANC-moduser til ulike situasjoner

Bathys har tre ulike støykanselleringsmoduser. «Silent» velger man med mye støy i omgivelsene som for eksempel på et fly. «Soft» er i praksis å slå av ANC og bruke den gode akustiske dempingen Bathys byr på, men med noe kompensasjon i bassen, perfekt for bruk på kontoret. «Transparent» kan på sin side sies å være en «talk mode» der man hører sin egen stemme og omgivelsene bedre om man er i videomøter eller i samtaler med andre på telefon. Hele 8 mikrofoner for bruk til selve kanselleringen sørger for presis håndtering av støy i omgivelsene og en sømløs opplevelse. ANC slås aldri helt av da dette vil gi en ujevn lydmessig opplevelse mellom de ulike modusene.

  

Ergonomisk design og lekkert premium materialvalg

Bathys er foldbare og sparer mye plass når de ligger i det medfølgende etuiet. Detaljer i ekte skinn  i puter og hodebøyle vitner om et eksklusivt designspråk sammen med lette metaller som aluminium og magnesium i bøyle og klokkeholder. Sistnevnte er designet for å perfekt forme seg til hodet til lytteren og la putene presse jevnt på alle punkter. Et asymmetrisk mønster reflekterer den akustiske behandlingen som foregår på innsiden av klokkene akkurat som i Focals Celestee. Focal legger så en siste lekker detalj til helheten med integrerte statuslys som markerer hvor driverne er plassert og hvilken vei klokkene skal sitte. Disse lysene kan selvsagt dimmes via appen.

 

Batteritid, hurtiglading og tilbehør

Bathys støtter hurtiglading via USB-C og gir 5 timers bruk på 15 minutter ved slik lading. Batteritiden er estimert til 30 timer ved bruk av blåtann ANC, 35 timer i jack mode og 42 timer i DAC mode.

 

 

 

 

Teknisk info
Type: Lukket trådløs hodetelefon med aktiv støykansellering
Bluetooth teknologi: 5.1 Multipoint
Bluetooth rekkevidde: >15m
Bluetooth frekvens: 2402Mhz - 2480Mhz
Lydformater: SBC, AAC, aptX Adaptive, aptX
Batteritid:

30 timer med Bluetooth og ANC
35 timer med "Jack-mode"
42 timer USB DAC

Stemmestyring: Google Assistant, Amazon Alexa
Andre egenskaper: Google Fast Pair
Elementer: 40mm aluminium-magnesium M-dome
Frekvensrespons: 15Hz - 22kHz
Forvrengningsgrad: <0.2% @1kHz
Mikrofoner: 8
Vekt: 350g
Bæreveske inkludert: 24x21x7cm
App: Focal @ Naim, iOS og Android kompatibel
Tilkoblinger: Bluetooth / 3,5mm minijack / USB-C
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(4)
Focal BathysTrådløs over-ear hodetelefon med ANCDisse er helt rå, fantastisk lyd og bra funksjoner i appen. MEEEN! Når jeg skal ut å gå fungerer de best som ørevarmere. Disse er litt tunge, noe som ikke er et problem i seg selv, men de beveger seg litt, og det gjør at noice cancelation overkompenserer, hvilket fører til slitsom bass, og varierende lytte volum i takt med skrittene mine. Hadde man kunnet slå av noice cancelation helt, så hadde mye vært fikset, for de er godt nok isolert fra før slik at lytteopplevelsen ville blitt bedre med noice cancelation av når du er ute å går.
Roman01.07.2023Upassende?
Focal BathysTrådløs over-ear hodetelefon med ANCJa jøss, de har gjort en veldig god jobb med disse. De gjør en god jobb trådløst, men hvis du kobler de med usb-c så får du en smule bedre lydbilde, og enkelte sanger er bare "Wow" gjennom usb-c, det hjelper at den har innebygd dac. Har du råd og elsker lyd, så kjøp disse.
Morten04.06.2023Upassende?
Focal BathysTrådløs over-ear hodetelefon med ANCHelt rå. Beste bluetooth hodetelefon jeg har prøvd, og jeg har prøvd det meste av de beste. God på bass, mellomtone og diskant. Passer til alle typer musikk. Har du råd til den så kjøp den.
Focal BathysTrådløs over-ear hodetelefon med ANCFungerer til mitt bruk meget bra på toget og på jobben lyden er topp
223518