Focal Clear MG hodetelefoner Focal Clear MG hodetelefoner Focal Clear MG hodetelefoner Focal Clear MG hodetelefoner Focal Clear MG hodetelefoner Focal Clear MG hodetelefoner Focal Clear MG hodetelefoner Focal Clear MG hodetelefoner

Focal Clear MG

Over-ear hodetelefon - Åpen

Focal Clear MG er en ny og forbedret utgave av denne prisvinnende modellen. Med et helt nytt element i magnesium spiller Focal Clear MG med ekstrem presisjon og slående dynamikk.

Focal Clear MG Stereopluss test review Focal Clear MG Eisa award Focal Clear MG test Lyd & Bilde Focal Clear MG - AV Forums Best in Class Award

Varenr: 114650
16 490,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Focal Clear MG er en åpen hodetelefon som gir deg romfølelsen og opplevelsen av et tredimensjonalt lydbilde som man får fra et ekte High-End stereoanlegg. Hodetelefonen gir deg en luksuriøs følelse, med kastanjebrunt lær og hodebøyle i aluminium. Med hodebånd og øreputer i perforert mikrofiber er hodetelefonen svært behagelig å ha på hodet. Focal Clear MG har en impedans på 55 ohm, og er enkel å drive.

 

  • Åpen konstruksjon
  • 40 magnesium driver
  • Invertert M-formet driver
  • Ergonomisk og komfortabel
  • 55 ohm impedans
  • 5Hz - 28kHz frekvensrespons
  • 450 gram vekt

 

 

 

 

 

 

Nytt fulltone element i magnesium

Å oppgradere Focal Clear, som allerede er en glimrende hodetelefon, er ingen enkel oppgave. Me Focal har hele tiden hatt et mål om å få til en helt ny driver som kan flytte grensene for hvor lav masse man kan oppnå, samtidig som membranen er rigid nok, helt uten å presse prisen på hodetelefonen oppover. Den nye magnesiumdriveren i Focal Clear MG er perfekt egnet til formålet, og gir ideell balanse mellom demping, rigiditet og lav masse. En driver designet for å gjengi diskant med ekstrem presisjon og superraske transienter.

 

 

 

Focal Clear er komfortabel på hodet

 

 

 

M-formet element

For å klare å lage et element som kan gjengi hele lydbildet med fylde og slagkraft i bassområdet, samtidig som man har superb oppløsning med et luftig lydbilde, benytter Focal Clear MG et M-formet element som er 40 mm stort. Magnesium materialet og M-formen gir membranen enda høyere stivhet og gir mindre oppbrytning i diskantområdet, som igjen gir et lydbilde med større presisjon og flere detaljer. Grillen som beskytter elementet er også m-formet, og lar elementet spille enda mer presist.

 

 

 

Focal Clear MG med magnesium driver

 

 

 

Spole uten formrør

Spolen som driver membranen, er en unik konstruksjon der spoletråden i ikke er viklet rundt et spolerør. Ved å benytte svært sterkt lim beholder spolen formen og man oppnår en meget lav vekt på elementet. Det tynne opphenget holder membranen presist på plass uten å hindre elementets bevegelse, og bidrar til denne driverens lynkjappe respons.

 

 

 

Focal Clear MG har lekkert design

 

 

 

Åpent design

Den åpne grillen med asymmetrisk, heksagonalt metallgitter er ikke bare et stilig design, men beskytter også elementene og gir den lynkjappe magnesiumdriveren fritt spillerom. Øreputene er kledd med perforert mikrofiber, som ikke bare lar ørene dine puste, men også har en akustisk funksjon som kombinert med den åpne grillen bidrar til den åpne og luftige lyden i Focal Clear MG.

 

 

 

Focal Clear MG er lettdreven

 

Teknisk info

Focal Clear MG

Type Circum-aural open-back headphones
Impedance 55 Ohms
Sensitivity 104dB SPL / 1 mW @ 1kHz
THD 0.25% @ 1kHz / 100dB SPL
Frequency response 5Hz – 28kHz
Speaker driver 15/8" (40mm) ‘M’-shaped magnesium dome
Weight 450g
Cables supplied

1 x 1.2m mini-jack cable with 6.35mm jack adapter

1 x 3m 4-pin XLR cable

1 jack adapter, 1 3.5mm female – 6.35mm male

Carrying case provided 250x240x120mm
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
161534