Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 Aktiv trådløs høyttaler - Sølv Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 Aktiv trådløs høyttaler - Sølv Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 Aktiv trådløs høyttaler - Sølv Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 Aktiv trådløs høyttaler - Sølv Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 Aktiv trådløs høyttaler - Sølv

Electrocompaniet EC Living Tana SL-2

Aktiv trådløs høyttaler - Sølv

Electrocompaniet Tana SL-2 er 2. generasjon i Electrocompaniets EC Living serie. Den nye serien er redesignet med enda bedre lyd og funksjonalitet.

Tester av Electrocompaniet EC Living Tana 2:

Lyd og bilde Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 Stereopluss tester EC Living Tana 2

Varenr: 130327
16 490,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

«Lyden overgår lett det jeg forventer ut fra størrelsen, og den innebygde forsterkeren trekker de med seg til et ganske anselig lydtrykk, men det store hakeslippet kommer ikke før du kobler det opp systemet i stereo. Du hører hva som bor i ECliving, men med to høyttalere åpner det hele seg opp. Lyden forlater høyttaleren og det låter luftig og herlig åpent.” - Håvard Holmedal, Stereopluss 2-2021.
 

 

Electrocompaniet Tana SL-2 er en kompakt høyttaler med fantastisk lydkvalitet og enkel brukervennlighet. Her får du høyttaler, forsterker og trådløs avspiller i ett og samme produkt.

 

 • Spotify Connect
 • Tidal Connect
 • Qobuz
 • Airplay
 • Apple Airplay 2
 • WiFi
 • Internettradio
 • Bluetooth
 • DLNA
 • 192kHz/24bit DAC
 • 150 watt klasse A/B forsterker
 • 2-veis høyttaler
 • 2 slavebasser

 

 

 

God alene eller i stereo

Tana SL-2 er en fleksibel høyttaler som lar deg velge om du vil bruke bare en høyttaler eller to i stereo. Alene på et kjøkken eller soverommet gir høyttaleren deg god og fyldig lyd. Sammen med Tana L-2 kan du få stereo-lyd slik at lydopplevelsen gir deg en helt annen romfølelse og et større lydbilde. Eller enda bedre; med subwooferen Sira L-1 får du enda mer fylde og trøkk!

 

 

Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 trådløs høyttaler

 

 

Ny konstruksjon

 

Tana SL-2 er 2. generasjon i EC Living serien. Høyttaleren er forbedret med et stivere chassis med 2 slavebasser som gir deg enda fyldigere lyd samt en helt ny og egenutviklet programvare med tilhørende app. Her kan du også bytte ut de dekorative stripene og stoffet i andre farger (kommer).

 

 

Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 trådløs høyttaler

 

 

Ny og forbedret forsterker

Høyttalerelementene i Tana SL-2 drives av en ny og oppgradert Klasse A/B forsterker som yter hele 150 watt. Det er åpenbart at forsterkeren har stålkontroll på elementene og man kan lett kjenne igjen Electrocompaniets signaturlyd.

 

 

Klasse A/B forsterker i Tana SL-2

 

 

Trådløs avspilling

Tana SL-2 er godt utstyrt med det man trenger av moderne strømmetjenester. Med støtte for funksjoner og tjenester som Spotify Connect, Tidal, Qobuz, WiFi, Airplay og Bluetooth er høyttaleren klar for å dekke alle dine digitale behov. Med 2 digitale innganger kan du koble til eksterne kilder, som en TV eller CD-spiller.

 

 

Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 trådløs høyttaler

 

 

Full kontroll

Electrocompaniets nye app for iOS og Android lar deg enkelt styre alle funksjoner og innstillinger. Appen er oppgradert med et nytt elegant brukergrensesnitt som er svært brukervennlig. Nå kan du også velge Norsk språk i appen.

 

 

Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 trådløs høyttaler

 

 

 

Roon Ready

Det kommer stadig nye oppdateringer fra Electrocompaniet, og Electrocompaniet Tana SL-2 er nå Roon Ready. Roon (krever eget abonnement) er ansett for å være en av de beste musikkprogrammene på markedet. Roon organiserer og spiller av din musikk, enten du har den lagret lokalt på ditt nettverk, eller fra strømmetjenester som Tidal.
At produktene er Roon Ready betyr at alle modeller fra Electrocompaniet med nettverkstilkobling og EC Software Engine oppdager og kobler seg til Roon uten konfigurasjon. Lyden serveres bit-perfect fra Roon programvaren til Electrocompaniet.

 

 

Electrocompaniet er Roon Ready

 


TIDAL Connect

Med TIDAL Connect kan du styre musikken du spiller til Electrocompaniet Electrocompaniet Tana SL-2, direkte i TIDAL appen. Appen fungerer da bare som en fjernkontroll, og musikken strømmes direkte fra skyen til forsterkeren, uten å gå via telefonen først.
 

 

Electrocompaniet har Tidal Connect

 

 

Norsk Hi-Fi historie

Electrocompaniet ble etablert i 1973 og er et merke med historisk sus. I over 45 år har Electrocompaniet vært en ledende produsent av høykvalitets Hi-Fi utstyr og er elsket av profesjonelle, lyd-entusiaster, presse og musikere. Produktene er ekte Norske varer som utvikles og produseres på Tau, utenfor Stavanger.

 

 

Electrocompaniet EC Living Tana SL-2 trådløs høyttaler

 

Teknisk info
POWER AMPLIFIER

150 Watt Class A-B amplifier

DAC 192kHz/24bit

32-bit floating-point DSP

CABINET

Rigid metal enclosure

Two way passive radiator speaker

CONNECTIONS

1 x USB for external storage

1x TOSlink and COAX inputs

1x Ethernet 10/100/1000 Mbit/s

WIRELESS CONNECTIONS

Advanced 802.11 AC WiFi with MIMO

96 kHz/24bit wireless speaker connection

Bluetooth ® 4.2

STREAMING FEATURES

AirPlay 2®

Spotify Connect®

TIDAL®

DLNA

Qobuz®

Internet Radio

Bluetooth streaming from any Bluetooth enabled device

ChromeCast ® (Future software update)

SUPPORTED FORMATS All popular formats including: WAV/WAVE, MP3, AAC+, Vorbis,  ALAC, FLAC, APE, WMA, up to 192kHZ/24bit, DSD, up to DSD 128 (5.6 MHz)
DIMENSIONS

Height 250 mm

Width 180 mm

Depth 180 mm

WEIGHT 7 kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102470