Electrocompaniet ECM 1 MKII streamer Electrocompaniet ECM 1 MKII streamer Electrocompaniet ECM 1 MKII streamer Electrocompaniet ECM 1 MKII streamer Electrocompaniet ECM 1 MKII streamer Electrocompaniet ECM 1 MKII streamer

Electrocompaniet ECM 1 MKII - Sort

Streamer

Electrocompaniet ECM1 MKII er en allsidig musikkspiller med svært høy kvalitet. Spilleren byr på strømmetjenester som Spotify og Tidal, en svært god D/A-konverter og mulighet for å lagre musikk på en lokal harddisk (tillegg).

Tester av Electrocompaniet ECM1 MKII:

Stereo+ Electrocompaniet ECM 1 MKII

Varenr: 130325
41 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Electrocompaniet ECM1 MKII er en allsidig musikkspiller med svært høy kvalitet. Spilleren kan benyttes til å spille moderne strømmetjenester som Spotify og Tidal. Den fantastiske innebygde D/A-konverter gir dine eksterne digitale kilder nytt liv og du kan installere en harddisk for avspilling av lokalt lagret musikk.

 

  • Airplay
  • Bluetooth
  • Spotify Connect
  • App-styring
  • Tidal Connect
  • Qobuz
  • Internet Radio
  • DLNA
  • 192 kHz, 24 bit DAC
  • Mulighet for intern harddisk

 

EC-Living app

 

Electrocompaniet ECM1 MKII er oppgradert med helt ny programvare og den samme nye appen som også styrer Electrocompaniets EC-Living serie. Med appen kan du styre produktets funksjoner og den lar deg spille all din musikk, enten den kommer fra en strømmetjeneste eller er lagret lokalt på ditt nettverk eller en intern harddisk. Harddisk kan kjøpes i tillegg, man kan benytte 2,5" eller 2,5" SATA harddisker. Appen kommer nå med Norsk språk.

 

 

Electrocompaniet ECM 1 MKII Streamer

 

Fleksibel streamer

 

ECM1 MKII benytter en kraftig strømmeplattform som er fleksibel og enkel i bruk. Den kan spille direkte fra Spotify, Tidal og Qobuz i tillegg til at den kan motta signaler via Airplay, DLNA og Bluetooth. ECM1 MKII har tekniske og lydmessige oppgraderinger så vel som et oppdatert design som matcher de andre MKII variantene i Classic serien. Den fantastiske D/A-konverteren støtter oppløsning inntil 24 bit/192 kHz og lar deg oppgradere lydkvaliteten fra andre digitale kilder, enten det er en CD-spiller eller en TV.

 

 

Electrocompaniet ECM 1 MKII Streamer

 

 

 

Roon Ready


Det kommer stadig nye oppdateringer fra Electrocompaniet, og ECM 1 MKII er nå Roon Ready. Roon (krever eget abonnement) er ansett for å være en av de beste musikkprogrammene på markedet. Roon organiserer og spiller av din musikk, enten du har den lagret lokalt på ditt nettverk, eller fra strømmetjenester som Tidal.
At produktene er Roon Ready betyr at alle modeller fra Electrocompaniet med nettverkstilkobling og EC Software Engine oppdager og kobler seg til Roon uten konfigurasjon. Lyden serveres bit-perfect fra Roon programvaren til Electrocompaniet.

 

 

Electrocompaniet er Roon Ready

 


TIDAL Connect


Med TIDAL Connect kan du styre musikken du spiller til Electrocompaniet ECM 1 MKII, direkte i TIDAL appen. Appen fungerer da bare som en fjernkontroll, og musikken strømmes direkte fra skyen til forsterkeren, uten å gå via telefonen først.
 

 

Electrocompaniet har Tidal Connect

 

 

Norsk Hi-Fi historie

 

Electrocompaniet ble etablert i 1973 og er et merke med historisk sus. I over 45 år har Electrocompaniet vært en ledende produsent av høykvalitets Hi-Fi utstyr og er elsket av profesjonelle, lyd-entusiaster, presse og musikere. Produktene er ekte Norske varer som utvikles og produseres på Tau, utenfor Stavanger.
 
Electrocompaniet ECM 1 MKII Streamer
Teknisk info
Number of channels 2 ch
Noise floor < -145dB
Frequency response 0.5 - 48 kHz
THD + N < 0.0005%
Upsampling rate 192 kHz, 24bit
Digital/Analog Conversion 192 kHz, 24 bit
Input sampling rate

2x TosLink SPDIF - 192 kHz, 24 bit

2x Coax SPDIF - 192 kHz, 24 bit

Network connection WiFi or LAN
Internal drive Docking, self installation 3.5”/2.5” - unlimited capacity
Streamer section

Advanced 802.11 AC WiFi with MIMO

1x Gigabit Ethernet (1000Mbps)

1x USB for external storage

1x SPDIF Coax output

Streaming services

Airplay

Spotify Connect

TIDAL

Qobuz

Internet Radio

DLNA as renderer

Bluetooth

Supported audio formats All popular formats including: WAV/WAVE, MP3, AAC+, Vorbis, ALAC, FLAC, APE, WMA,
up to 192kHz/24bit, DSD, up to DSD 128 (5.6 MHz)
Supported control interfaces

DLNA

UPnP

Webinterface

Android

iOS App

IR Remote control

Dimensions 470 x 381 x 80 mm
Weight 8,3kg (without internal drive)
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
101423