Electrocompaniet Sira L1 Trådløs subwoofer til EC Tana 7" - Sort Electrocompaniet Sira L1 Trådløs subwoofer til EC Tana 7" - Sort Electrocompaniet Sira L1 Trådløs subwoofer til EC Tana 7" - Sort Electrocompaniet Sira L1 Trådløs subwoofer til EC Tana 7" - Sort Electrocompaniet Sira L1 Trådløs subwoofer til EC Tana 7" - Sort

Electrocompaniet Sira L1

Trådløs subwoofer til EC Tana 7" - Sort

Subwooferen Sira L1 er en flott oppgradering av ditt EC Living system og byr på stor lyd med masse punch og trøkk. Det stilige kabinettet er i kubeform og måler knappe 28,2 cm i bredden. Høy lydkvalitet kombineres med stilren eleganse. Subwooferen kobles trådløst til EC Living anlegget.
Varenr: 125900
19 950,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Trådløs musikk i hele huset

Med EC Living fra norske Electrocompaniet kan du enkelt nyte trådløs musikk i hele huset, og det i en kvalitet du sjelden har hørt maken til. Musikkvalget gjør du enkelt fra en applikasjon som du installerer på telefon eller nettbrett.

 

EC Living består av flere modeller av trådløse høyttalere og streamere, som alle kan kombineres i et felles trådløst High-End multiromsystem. Electrocompaniet har tatt med seg all sin opparbeidede kunnskap om god lyd og laget ett multiromsystem som skiller seg ut i mengden.

 

Trådløs subwoofer

Sira kobles enkelt til andre EC Living modeller med den trådløse funksjonen som har støtte for lydkvalitet opptil 96kHz/24bit. Den trådløse overføringen gjør det ekstra enkelt å finne en plassering av subwooferen som både passer med interiøret og gir god lydkvalitet.

 

Stor lyd fra liten boks

Sira L1 har 2 stk aktive 7" basselementer med et spolesystem som er konstruert for å fjerne forvrengning. I tillegg har subwooferen 1 stk 7" passiv slavebass. Når man har et lukket kabinett med lite volum får man ofte en stram og presis bass, men man vil ofte mangle fylden man får fra større kabinetter med bassport. Ved å benytte slavebasser "lurer" man det aktive elementet og subwooferen oppfører seg som om kabinettet er mye større. Det aktive elementet beveger seg som et stempel i det lukkede kabinettet og lufttrykket setter slavebassene i bevegelse. Det aktive elementet drives av en 200W klasse-D forsterker.

Teknisk info

 

REQUIREMENTS

C Living model with streamer, e.g. EC Living TANA SL or RENA

TECHNICAL SPECIFICATIONS

 
AMPLIFIER & POWER
 • 200W CLASS D amplifier
 • Auto on/off universal input: 100-240V, 50-60Hz AC
ENCLOSURE
 • Rigid metal enclosure for zero cabinet rattle
 • Changeable decorative speaker grills
ACOUSTIC DESIGN
 • two 7“ high-output woofers
 • one 7” vibration canceling passive radiator
FREQUENCY RESPONSE
 • Plays down to 26Hz (±3dB), with extension down to 22Hz (±6dB)
 • Adjustable lowpass frequency (30-200Hz, 1Hz increment)
 • Adjustable phase response (0-180º, 1º increment)
WIRELESS CONNECTION
 • 96 kHz/24bit HD Audio
 • WiSA Certified
AUTO ADJUSTMENT

Automatic sound integration with all EC Living speakers

DIMENSIONS ( W x D x H ) 278mm x 260 mm x 256 mm
Weight:  13kg 
Kundeanmeldelser
105317