Electrocompaniet AW 300 M Mono effektforsterker Electrocompaniet AW 300 M Mono effektforsterker Electrocompaniet AW 300 M Mono effektforsterker Electrocompaniet AW 300 M Mono effektforsterker

Electrocompaniet AW 300 M

Mono effektforsterker

AW300M er Electrocompaniets nyeste Mono effektforsterker. Denne forsterkeren innehar et oppdatert, men umiskjennelig Electrocompaniet-design, som komplementerer både nåværende og eldre Electrocompaniet-produkter. Pris per par.

Tester av AW 300 M:

Electrocompaniet AW 300 M - Outstanding product Electrocompaniet AW 300 M - HiFi Pig Magazine Electrocompaniet AW 300 M - spesielt anbefalt

Varenr: 119331
271 000,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Re-designet effektforsterkning

AW 300 M benytter seg av Electrocompaniets teknologi med høy intern sløyfebåndbredde, som ytterligere er forbedret med forsterkertrinn med ekstremt rask stigetid og høy båndbredde. I tillegg er det utviklet et nytt utgangstrinn som skjermer inngang og drivertrinnene fra lasten og gjør utgangen ekstremt stiv og upåvirket av tilkoblet last. En fordel med dette er at den interne negative tilbakekoblingen arbeider enda lettere enn tidligere, som igjen gir ekstremt lav forvrengning. Utgangstrinnet er bygget opp med 32 bipolare utgangstransistorer med høy båndbredde og strømstyrke som uanstrengt kan levere svært høy strøm til lasten.

 

Kraftig oppdatert strømforsyning

Strømforsyningen har gjennomgått betydelige forbedringer, med generøse 110 000 uF strømfiltering. Nettspenningen filtreres for både DC-strøm og RF-støy foran Noratel toroidal transformator med økt internt trådtversnitt som også er magnetisk og elektrostatisk skjermet. Den interne jordreferansen er kraftig overdimensjonert og holdt helt ren for likeretterstrømmer og utgangsstrømmer. Resultatet er et veldig rent og støyfritt utgangssignal uavhengig av utgangseffekt, som gir et veldig stabilt lydbilde med utrolig sort bakgrunn uansett lydnivå. 

 

Forbedret konstruksjon og design

AW 300 M har flere designforbedringer, bl.a. en ny frontplate med en 3D-logo og en ny strømbryter. Chassiset har blitt fullstendig re-konstruert med en modulær designkonstruksjon. To elegante, svarte børstet aluminiums stenger forbedrer ikke bare chassisets stivhet, men gir også en estetisk «touch». Alt dette er innkapslet i en luksuriøs matt finish, som ivaretar Electrocompaniet sitt tidløse og distinkte utseende.

 

Soundcare Superspikes - Produsert i Norge

Soundcare Superspike er en alt-i-ett spike-fot. Den unike konstruksjonen til Superspikes eliminerer det mest vanlige problemet man opplever ved bruk av vanlige spikes: skader på overflater, samtidig som den gir fordelene med å isolere utstyret fra eksterne vibrasjoner.

HØYDEPUNKTER

  • Effekt: AW 300 M leverer formidable 300 watt i 8 ohm, og sikrer uovertruffen ytelse i et elegant og kompakt design.

 

  • Signatur Electrocompaniet-design: Denne monoblokk-effektforsterkeren viser en oppdatert, men umiskjennelig Electrocompaniet-design, som sømløst utfyller estetikken til både moderne og eldre Electrocompaniet-produkter.

 

  • Avansert teknologi: AW 300 M har Electrocompaniets teknologi med høy intern sløyfebåndbredde, som ytterligere er forbedret med forsterkertrinn med ekstremt rask stigetid og høy båndbredde, som setter nye industristandarder for fremragende lyd.

 

Lanseringen av AW 300 M forsterker Electrocompaniets forpliktelse til å levere førsteklasses lydløsninger for audiofile og musikkentusiaster. Med sitt fokus på banebrytende teknologi, elegant design og presisjonsteknikk, fortsetter Electrocompaniet å redefinere grensene for high-fidelity-lyd.

Teknisk info
TECHNICAL SPECIFICATION:  
Input impedance:                            330 kΩ          
Voltage gain (mono, bal. input): 29 dB (x28)
Input-referred noise (20-20kHz): < 2 μV
SNR (ref. 1W/8Ω load, 20-20 kHz): 95 dB
SNR (ref. full power out, 20-20 kHz): 120 dB
Slew-rate (input filter disabled):  140 V/μs
DC output voltage: < 5 mV
THD+N: 0.0006 %
IMD: 0.001 %
Damping factor (8Ω load): > 1000
Power consumption standby:  < 0.5W
Protection: DC, overload, temperature
   
RATED OUTPUT POWER MONO:                 
8Ω load:  300 W
4Ω load: 600 W
2Ω load: 1000 W
   
WEIGHT & DIMENSIONS:  
Weight:  30kg
Width:  212mm
Depth:  488mm
Height:   292mm

 

 

Kundeanmeldelser
229208