Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler Cabasse The Pearl Akoya - aktiv trådløs høyttaler

Cabasse The Pearl Akoya - stk

Aktiv trådløs høyttaler - hvit

Cabasse The Pearl Akoya er en svært kompakt trådløs høyttaler, fullstappet av funksjonalitet og god lyd. Via StreamControl appen kan du spille musikk fra tjenester som Spotify, TIDAL, Qobuz og internettradio. Du kan også koble til analoge og digitale kilder, og spille musikk til Akoya vi Bluetooth. Pris pr stk.

Stereopluss tester Cabasse Akoya Stereonet tester Cabasse Akoya Hifi Pig tester Cabasse Akoya Cabasse The Pearl Akoya Hifi Choice Recommended

Varenr: 114929
19 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

God lyd trenger ikke å være et stygt anlegg eller ta mye plass. Med Cabasse The Pearl Akoya kan du nyte musikk med detaljer og god fylde fra en høyttaler som er elegant og kompakt. Høyttaleren er formet som en kule og har en diameter på kun 22 cm, med en tillitsvekkende vekt på 6 kg. Du kan bruke Cabasse The Pearl Akoya som en enkeltstående høyttaler eller sette sammen to høyttalere til et stereopar. Du kan til og med gruppere flere Cabasse høyttalere i et multirom-system.

 

 • Spotify Connect
 • Airplay 2
 • TIDAL
 • Qobuz
 • Internettradio
 • Bluetooth
 • StreamControl app for Android/IOS
 • Romkorreksjon
 • Fjernkontroll
 • 3-veis coax konstruksjon med 17cm bass
 • Forsterker: 450 + 300 + 300 watt (bass, mellomtone, diskant)
 • Frekvensområde: 30-27.000 Hz
 • Innganger: optisk x1, Ethernet, Micro USB, analog 3.5mm jack
 • Nettverk: Wifi og Ethernet
 • Mål: 22 x 22 x 22 cm (BxHxD)

 

De spiller som en kule

Cabasse The Pearl Akoya er en tri-coax konstruksjon, som er et prinsipp du også finner igjen i Cabasse sine mer påkostede modeller. Det betyr at alle de tre elementene sitter langs den samme aksen, og dermed gir en helt unik punktformelighet i lydbildet. Ved at all lyd kommer fra samme punkt oppnår man bedre spredning av lyden i rommet og høyttaleren er mindre sensitiv for plasseringen. Lydbildet blir også mer tredimensjonalt og bedre definert.

 

Hvert element har sin egen forsterker som tyner ut det som bor i høyttaleren (450 watt til basselementet, 300 watt til mellomtone og 300 watt til diskantelementet).

 

Med innebygget romkorreksjon kan du tilpasse høyttalerens lyd til dine omgivelser, og er dermed i større grad garantert at høyttaleren spiller bra i ditt rom.

 

 

 

Cabasse The Pearl Akoya er liten og kompakt

 

 

 

Spill musikken din trådløst

Cabasse The Pearl Akoya er en allsidig høyttaler som enkelt lar deg spille musikken din trådløst til høyttaleren. Med Bluetooth kan du spille av alt som kan lage lyd på din telefon, nettbrett eller datamaskin. Du styrer høyttalerens funksjoner med StreamControl appen og kan spille musikk fra tjenester som Spotify Connect, TIDAL, Qobuz og internettradio. Akoya integreres enkelt i Cabasse sitt multirom system og lar deg spille samme musikk til flere rom samtidig, eller forskjellig musikk, alt ettersom hva du velger. I tillegg til StremControl appen kan du styre høyttaleren via den medfølgende fjernkontrollen.

 

 

 

Cabasse The Pearl Akoya kan spille i stereo

 

 

 

Tilkoblinger

I tillegg til god trådløs funksjonalitet lar Cabasse The Pearl Akoya deg koble til dine fysiske kilder. Du kan koble til en digital kilde via den optiske digitalinngangen, eller en analog kilde til mini-jack inngangen. Hvis du har musikk lagret på en ekstern harddisk kan du koble denne til USB-inngangen og spille musikken du har lagret.

 

 

 

Cabasse The Pearl Akoya er diskret og elegant

 

 

 

Hvorfor velge en trådløs aktiv høyttaler?

Den største fordelen med en aktiv trådløs høyttaler er at det er enkelt. Du trenger bare en eller to høyttalere, koble de til strøm, og du har et komplett anlegg. Enklere blir det ikke.


Det er også en rekke tekniske fordeler med en aktiv høyttaler. I en tradisjonell passiv høyttaler går signalet fra forsterkeren gjennom et delefilter før det når elementene. I dette delefilteret vil det alltid være et signaltap som kan variere ganske kraftig med hvor komplisert delefilteret er. Velger du en aktiv høyttaler har man ikke dette signaltapet. Da benytter man istedenfor et delefilter, en DSP (digital signalprosessor) som sitter før forsterkeren slik at forsterkeren kobles rett til elementet uten signaltap idet hele tatt. Det gir en vesentlig bedre utnyttelse av effekten fra forsterkerne enn det som er mulig å oppnå i en vanlig høyttaler. I Cabasse The Pearl Akoya har hver høyttaler tre forsterkere, en til hvert element. Basselementet har en forsterker på 450 watt, mens mellomtone og diskantelementet har hver en forsterker på 300 watt.


En DSP gir også en helt annen kontroll på signalet som man ikke klarer å oppnå med et tradisjonelt delefilter. Man kan sy overgangen mellom elementene mer sømløst sammen og kontrollere frekvensresponsen bedre slik at høyttaleren spiller mer lineært. Man kan også bruke romkorreksjon uten at det går ut over kvaliteten på signalet, og dermed tilpasse lyden til dine omgivelser på en helt annen måte enn det som er mulig i et tradisjonelt lydsystem.

 

 

 

Cabasse The Pearl Akoya med bæreveske

 

 

 

Topptest av Cabasse The Pearl Akoya i Stereo+ 5 av 5 stjerner!

VI LIKER:

 • Imponerende bass
 • Tar liten plass
 • Flott oppløst og åpne
 • Automatisk romkalibrering
 • Godt bygget og med flott finish

 

STEREO+ MENER: "Cabasse The Pearl Akoya spiller veldig flott, og har en helt utrolig tyngde og dypbass i forhold til størrelse!"
"The Pearl Akoya fortjener å bli solgt i bøttevis, og alle som er ute etter et stereoanlegg i noenlunde samme prisklasse bør møte dem med et åpent sinn..."
- Håvard Holmedal, StereoPluss. Les testen her.

Teknisk info
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Maximum Sound Level

115 dB mono

121 dB in stereo

Bandwidth 30 – 27 000 Hz
Drivers

Medium-tweeter 13 cm/5" coaxial BCI

Woofer 17 cm/7" HELD

Tweeter 300 W RMS / 600 W peak
Midrange 300 W RMS / 600 W peak
Bass 450 W RMS / 900 W peak
CONNECTIVITY
Connections Ethernet/WiFi – Bluetooth – SPDIF Optical – RCA Analog – USB for music on external hard drives
Audio formats MP3 – AAC -WMA – AIFF – FLAC – ALACDAC 768 kHz / 32 bits
Multi-room High-Resolution Multi-room
Remote control Programmable Bluetooth Controller
Compatible Streaming Services Spotify, TIDAL, Airplay2, Qobuz, Deezer, Napster, Web radio
DIMENSIONS
Dimensions 22 x 22 x 22 cm
Weight 6 kg
USER GUIDE
Download

User guide

Guide Floorstand

Cabasse Stream oppsett

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
165599