Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler Cabasse The Pearl - trådløs høyttaler

Cabasse The Pearl - stk

Aktiv trådløs høyttaler - hvit

Cabasse The Pearl er en trådløs høyttaler med imponerende lyd og et unikt design. Du trenger bare én høyttaler, og da har du et komplett anlegg. Kjøper du to, kan du sette de opp i stereo og få enda bedre lyd.

Stereopluss tester Cabasse The Pearl

Varenr: 114940
36 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Du trenger ikke et anlegg med mange bokser for å få god lyd. Med Cabasse The Pearl trenger du bare én høyttaler som du kobler til strøm, og du har et komplett anlegg. Hvis du vil ha enda bedre lyd, kan du bruke to Cabasse The Pearl og få stereolyd. Til tross for at Cabasse The Pearl er en kompakt høyttaler, spiller den stort og mektig. Med bare en høyttaler kan den gjengi et lydtrykk på opptil 118 dB, og 124 dB om du bruker to høyttalere i stereo.

 

 • Spotify Connect
 • TIDAL
 • Qobuz
 • Internettradio
 • Bluetooth
 • Airplay 2
 • StreamControl app for Android/IOS
 • Romkorreksjon
 • Fjernkontroll
 • 3-veis coax element med 25 cm bass
 • Forsterker: 1000 + 300 + 300 watt (bass, mellomtone, diskant)
 • Lydtrykk: 118 dB (124 dB i stereo)
 • Frekvensområde: 14-27.000 Hz
 • Innganger: optisk, Ethernet, USB, analog RCA
 • Nettverk: Wifi og Ethernet
 • Mål: 33 x 33 x 32 cm (BxHxD)
 • Vekt: 18kg

 

 

 

 

 

 

Imponerende lydkvalitet

Cabasse The Pearl kan by på imponerende lydkvalitet til tross for sin beskjedne størrelse. Det runde kabinettet gir optimale akustiske egenskaper som minimerer akustiske refleksjoner som kan gå ut over lydkvaliteten. Kulen har en diameter på 33 cm og en tillitsvekkende vekt på 18 kg.

 

Cabasse The Pearl er en tri-coax konstruksjon, som er et prinsipp du også finner igjen i Cabasse sine mer påkostede modeller. Det betyr at alle de tre elementene sitter langs den samme aksen, og dermed gir en helt unik punktformelighet i lydbildet. Ved at all lyd kommer fra samme punkt oppnår man bedre spredning av lyden i rommet og høyttaleren er mindre sensitiv for plasseringen. Lydbildet blir også mer tredimensjonalt og bedre definert.

 

Hvert element har sin egen forsterker som tyner ut det som bor i høyttaleren (1000 watt til basselementet, 300 watt til mellomtone og 300 watt til diskantelementet). Basselementet er på hele 10 tommer og spiller ned til imponerende 14Hz!

 

Med innebygget romkorreksjon kan du tilpasse høyttalerens lyd til dine omgivelser, og er dermed i større grad garantert at høyttaleren spiller bra i ditt rom.

 

 

 

Cabasse The Pearl er et smykke i din stue

 

 

 

Spill musikken din trådløst

Cabasse The Pearl er en allsidig høyttaler som enkelt lar deg spille musikken din trådløst til høyttaleren. Med Bluetooth kan du spille av alt som kan lage lyd på din telefon, nettbrett eller datamaskin. Du styrer høyttalerens funksjoner med StreamControl appen og kan spille musikk fra tjenester som Spotify Connect, TIDAL, Qobuz og internettradio. The Pearl integreres enkelt i Cabasse sitt multirom system og lar deg spille samme musikk til flere rom samtidig, eller forskjellig musikk, alt ettersom hva du velger. I tillegg til StremControl appen kan du styre høyttaleren via den medfølgende fjernkontrollen.

 

 

 

Cabasse The Pearl trenger du bare en av

 

 

 

Tilkoblinger

I tillegg til god trådløs funksjonalitet lar Cabasse The Pearl deg koble til dine fysiske kilder. Du kan koble til en digital kilde via den optiske digitalinngangen, eller en analog kilde til RCA-inngangen. Hvis du har musikk lagret på en ekstern harddisk kan du koble denne til USB-inngangen og spille musikken du har lagret.

 

 

 

Cabasse The Pearl har romkorreksjon

 

 

 

Hvorfor velge en trådløs aktiv høyttaler?

Den største fordelen med en aktiv trådløs høyttaler er at det er enkelt. Du trenger bare en eller to høyttalere, koble de til strøm, og du har et komplett anlegg. Enklere blir det ikke.

 

Det er også en rekke tekniske fordeler med en aktiv høyttaler. I en tradisjonell passiv høyttaler går signalet fra forsterkeren gjennom et delefilter før det når elementene. I dette delefilteret vil det alltid være et signaltap som kan variere ganske kraftig med hvor komplisert delefilteret er. Velger du en aktiv høyttaler har man ikke dette signaltapet. Da benytter man istedenfor et delefilter, en DSP (digital signalprosessor) som sitter før forsterkeren slik at forsterkeren kobles rett til elementet uten signaltap idet hele tatt. Det gir en vesentlig bedre utnyttelse av effekten fra forsterkerne enn det som er mulig å oppnå i en vanlig høyttaler. I Cabasse The Pearl har hver høyttaler tre forsterkere, en til hvert element. Basselementet har en forsterker på 1000 watt, mens mellomtone og diskantelementet har hver en forsterker på 300 watt.

 

En DSP gir også en helt annen kontroll på signalet som man ikke klarer å oppnå med et tradisjonelt delefilter. Man kan sy overgangen mellom elementene mer sømløst sammen og kontrollere frekvensresponsen bedre slik at høyttaleren spiller mer lineært. Man kan også bruke romkorreksjon uten at det går ut over kvaliteten på signalet, og dermed tilpasse lyden til dine omgivelser på en helt annen måte enn det som er mulig i et tradisjonelt lydsystem.

 

 

 

Cabasse The Pearl er trådløs

 

 

 

Topptest av Cabasse The Pearl i Stereo+. Spesielt Anbefalt!

 

Vi liker:

 • Utrolig imponerende bass
 • Flott fokus og perspektiv
 • Bra lydbalanse
 • Alt du behøver av elektronikk bygget inn

 

"Er du ute etter trådløse aktive høyttalere finner du ikke noe i konkurrerende prisklasser som kan levere utstyrspakken og en like imponerende lydopplevelse som Cabasse The Pearl..." – Håvard Holmedal, Stereopluss. Les testen her.

< JSON-LD-kode generert av Google Structured Data Markup Helper. >
Teknisk info
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Maximum Sound Level

118 dB mono

124 dB in stereo

Bandwidth 14 – 27 000 Hz
Drivers

Medium-tweeter 13 cm (5") coaxial BCI

Woofer 25 cm (13") 25HELD

Tweeter 300 W RMS / 600 W peak
Medium 300 W RMS / 600 W peak
Bass 1 000 W RMS / 2 000 W peak
CONNECTIVITY
Connectivity Ethernet/WiFi – Bluetooth – SPDIF Optical – RCA Analog – USB for music on external hard drives
Multi-room Mono – stereo with 2 speakers – High-Resolution Multi-room
Audio formats

MP3 – AAC – WMA – AIFF – FLAC – ALAC

Audio formats up to 24 / 192

768kHz / 32 bits DAC

Compatible Streaming Services Spotify, TIDAL, Qobuz, Deezer, Napster, Web radio
DIMENSIONS
Dimensions 326 x 327 x 323 mm
Weight 18 kg
Version Firmware 19.06.2
USER GUIDE
Download

User Guide

Downloadable Floorstand Guide

Cabasse Stream oppsett

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
165889