Blok Stax 2G 220 hylle - Sort piano Med hylle i sort glass

Blok Stax 2G 220 hylle - Sort piano

Med hylle i sort glass

Blok Stax 2G er en ny serie med moderne stereomøbler av svært høy kvalitet. De smarte akustiske detaljene er ekspertdesignet og møblene oser av ren og tiltalende estetikk, laget for å tåle tidens tann i ethvert hjem. Denne hyllen kan kombineres med andre moduler fra Stax 2G serien.

Blok Stax 2G - Eisa Award 2024-2025

Varenr: 120510
4 295,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Blok Stax 2G er et flott møbelsystem som kombinerer funksjonalitet med design. Dette avanserte Hi-Fi-møbelet er mer enn bare en plattform for elektronikk og platespillere; det er en nøye designet løsning som forener britisk eleganse med banebrytende akustisk vitenskap. Med sin moderne estetikk og uovertrufne modulære fleksibilitet tilbyr Stax 2G både visuell og funksjonell perfeksjon.

Her kan du selv velge både hyllestørrelse og antall hyller over en hyllebase. Den modulære fleksibiliteten til Stax 2G gjør det enkelt å tilpasse møbelet etter individuelle behov, noe som gjør det til et ideelt valg for både store og små rom, og sikrer en perfekt løsning uavhengig av oppsett.

 

 

Blok Stax 2G kommer i tre ulike materialer:

  • Naturlig kryssfinerhylle av ask med sidevegger i matt hvit finish.
  • Sort kryssfinerhylle av ask med sidevegger i naturlige valnøtt finish.
  • Sort glasshylle med sidevegger i høyglans sort finish.
     

Blok Stax 2G kommer i ulike hyllestørrelser (NB: Hyllebase må være inkludert):

  • Hyllebase
  • Hylle 120 mm
  • Hylle 170 mm
  • Hylle 220 mm
  • Hylle LP

 

 

 

Blok Stax 2G er mer enn bare et stilfullt møbel; det er et teknisk gjennomtenkt produkt designet for å forbedre lydkvaliteten. De akustiske Blok-støttene kan fylles med inert akustisk materiale for å øke strukturell stivhet og redusere vibrasjoner, noe som sikrer at lydkvaliteten fra høyttalere og andre Hi-Fi-komponenter ikke påvirkes av uønskede resonanser. De integrerte silikonisolasjonspadsene er utviklet for å minimere resonanser og vibrasjoner mellom hyllene. Disse padsene, spesifisert til en bestemt shore-hardhet, sørger for optimal hylleabsorpsjon, slik at lyden fra systemkomponentene blir krystallklar.

De justerbare føttene gjør det enkelt å oppnå en perfekt jevn base. De fire føttene kan justeres ved hjelp av et skreddersydd justeringsverktøy, noe som gjør det enkelt å tilpasse høyden etter gulvets ujevnheter. Føttene har også integrerte pigger og gummiføtter, slik at brukeren kan velge den mest passende foten for deres gulvtype, enten det er teppe, tre eller fliser.

 

 

 

Teknisk info
Specification Shelf 220
External Dimensions with all accessories fitted (H x W x D) - Glass 233 x 602 x 402 mm
Shelf Thickness - Glass 10 mm
Usable Shelf Dimensions (H x W* x D**) - Glass 220 x 480 x 387 mm
Included Accessories M10 Bolts x4
Weight (Product, Each)- Black Glass/High Gloss Black 9.4 kg
Max Load Capacity 40 kg
Internal Capacity Per Shelf Support 3.0 L
Sold As Single
Kundeanmeldelser
246895