Beyerdynamic T1, 3. gen (DEMO) Over-ear hodetelefon - Åpen Beyerdynamic T1, 3. gen (DEMO) Over-ear hodetelefon - Åpen Beyerdynamic T1, 3. gen (DEMO) Over-ear hodetelefon - Åpen

Beyerdynamic T1, 3. gen (DEMO)

Over-ear hodetelefon - Åpen

100% strøken utstillingsmodell. Selges med full garanti. Kan sendes.

Beyerdynamic T1 er tredje generasjon av Beyerdynamic sitt mesterverk av en hodetelefon og er synonymt med topp lydkvalitet og ekte tysk presisjonshåndverk. Med gjennomførte detaljer og deres unike Tesla teknologi er dette et ekte High-End produkt. Åpen konstruksjon.

Tester av Beyerdynamic T1 3. generasjon: 

What Hi-Fi tester Beyerdynamic T1 3 gen

Varenr: 113481_D
9 990,-Tilbudspris
Førpris: 12 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Beyerdynamic T1 får du nå i sin tredje generasjon av denne fantastiske hodetelefonen. Denne åpne hodetelefonen låter svært luftig og detaljert, med en stram og presis bassgjengivelse. Høyttalerelementene er drivkraften bak et hvert sett med hodetelefoner, og kraft og presisjon er kritiske krav når det kommer til reproduksjonen av lyd. Beyerdynamics banebrytende Tesla teknologi benytter et kraftig element som er tiltet for å gi et større og bedre definert lydbilde. T1 har nå en impedans på 32 ohm, slik at den til og med kan drives av en smarttelefon eller et nettbrett.

 

  • Åpen konstruksjon
  • Tesla drivere
  • Avtakbar kabel
  • Myke velurputer
  • 32 ohm
  • Vekt: 360 gram (uten kabel)
  • Frekvensrespons: 5 – 50.000 Hz
  • Nominelt lydtrykk: 100 dB (1mW)

 

 

 

 

 

Myk komfort

De myke putene i velur, er utskiftbare og lar deg lytte til musikk i timevis uten at man blir sliten av å ha klokkene på hodet. Materialet puster og transporterer bort varme og fukt. Putene benytter memoryfoam som gir perfekt passform og komfort, samtidig som de hjelper til med å fin-tune akustikken internt i klokken.

 

 

Beyerdynamic T1 3 generation

 

 

 

Hi-Res Audio

Beyerdynamic T1 er Hi-Res Audio sertifisert og er spesielt godt egnet til å gjengi høyoppløst musikk med alle dens detaljer og nyanser. Slik at du kan nyte musikk som låter så nærme original innspillingen som mulig.

 

 

Beyerdynamic T1 3 generation

 

 

 

Høy materialkvalitet

T1 er en gjennomført High-End konstruksjon, og er laget av materialer med høy kvalitet. Huset er laget av lakkert rustfritt stål, og gaffelen som fester huset til bøylen er i børstet, anodisert aluminium. De avtakbare kablene benytter svært rent OCC7N kobber for best mulig overføring av signalet. Innslaget av Alcantara (syntetisk tekstil) gir produktet det lille ekstra som man forventer av et High-End produkt.

 

 

Beyerdynamic T1 3 generation

 

 

 

Tysk presisjonshåndverk

Nærmest alle komponentene i T1 er laget i Tyskland. I tillegg til utvikling og produksjon av elementene, settes hele hodetelefonen sammen i Beyerdynamic sitt hovedkvarter i Heilbronn. Ekte tysk presisjonshåndverk!

 

 

Beyerdynamic T1 3 generation
 

 

Produktsammenligning

 

 

Beyerdynamic produktsammenligning

 

Teknisk info
OPERATING PRINCIPLE Open
TRANSMISSION TYPE Wired
NOMINAL IMPEDANCE HEADPHONES 32 ohms
WEIGHT HEADPHONES WITHOUT CABLE 360 g
HEADPHONE FREQUENCY RESPONSE 5 - 50,000 Hz
NOMINAL SOUND PRESSURE LEVEL 100 dB (1mW)
SOUND COUPLING TO THE EAR Circumaural (around the ear)
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
238830