Aurender A10 4TB musikkserver Streamer - Sølv Aurender A10 4TB musikkserver Streamer - Sølv Aurender A10 4TB musikkserver Streamer - Sølv Aurender A10 4TB musikkserver Streamer - Sølv Aurender A10 4TB musikkserver Streamer - Sølv Aurender A10 4TB musikkserver Streamer - Sølv Aurender A10 4TB musikkserver Streamer - Sølv

Aurender A10 4TB musikkserver

Streamer - Sølv

Aurender A10 er en komplett musikkspiller som fungerer som både musikkserver, streamer og D/A-konverter til ditt anlegg. Med et fantastisk brukergrensesnitt og ultrarask respons er det bare å lene seg tilbake og nyte musikken. Det bare fungerer! 

 

The Absolute Sound Aurender A10 Stereo+ Aurender A10

Varenr: 129702
64 995,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Aurender A10 er en allsidig musikkspiller som lar deg spille all din digitale musikk med et fantastisk enkelt brukergrensesnitt. Musikken lagres på en intern harddisk (4 TB) og spilles av fra en 120GB SSD disk som sørger for ultrarask og presis avspilling. Aurenders Conductor-app lar deg organisere alle spillelister på en enkel og intuitiv måte. Den innebygde D/A-konverteren har full MQA-støtte og serverer lydsignalet til forsterkeren i ekte High-end-kvalitet.

 

 • Musikkserver med 4TB Harddisk
 • 120GB SSD for bufring (Cache)
 • Dual mono 768KHz/32bit AK4490 D/A-konvertere
 • Lineær strømforsyning med 4 ringkjerne-trafoer
 • MQA kompatibel
 • Tidal
 • Qobuz
 • Spotify Connect
 • AirPlay
 • Bit og sampling: 32bit /384kHz, 1-bit, 2.8MHz (DSD64); 1-bit, 5.6MHz (DSD128)
 • Formater: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, APE, MP4, med fler
 • 3" AMOLED display
 • Analoge utganger: XLR/RCA (variabel eller fast volum)
 • Volum: 180 steg - 0,5dB
 • Utgangsnivå: 2Vrms (RCA, 4Vrms (XLR)
 • THD (1KHz 2.5Vrms XLR): 0.00013 %
 • Dynamikkområde: 121 dB
 • Stereoseparasjon: 135dB
 • Digitale utganger: USB Audio Class 2.0
 • Innganger: Optisk, Ethernet, 2 stk USB
 • Aluminium kabinett
 • Avtagbar strømkabel
 • Aurender Conductor iPad-app

 

Streaming gjort enkelt

Aurender A10 er en lynrask musikkavspiller som responderer umiddelbart på dine kommandoer gjennom Conductor-appen. All musikken lagres i utgangspunktet på den 4 TB store interne harddisken, men overføres til en 120 GB SSD disk før du spiller av musikken. Det betyr at den store harddisken ikke trenger å snurre hele tiden og er fullstendig stille under avspillingen. I og med at disken ikke går hele tiden vil også levetiden på harddisken være lenger. Det eliminerer også all degenerering av lydkvaliteten og du slipper drop-out som man kan oppleve ved f.eks avspilling fra en NAS server.

 

 

Aurender A10 4TB musikkserver

 

Digital signalbehandling i toppklasse

A10 har en særdeles god D/A-konverter innebygget og benytter en dual mono konstruksjon hele veien fra strømforsyningen gjennom digitaldelen til de analoge utgangene. Hver kanal har en egen lineær strømforsyning med svært lavt støygulv som driver hver sin 768kHz/32 bit AK4490 D/A-konverter. A10 benytter en klokke basert på en FPGA (Field-programmable Gate Arrays) som reduserer jitter-støy til neglisjerbare nivåer.

 

 

Aurender A10 4TB musikkserver

 

FPGA (Field-programmable Gate Array)

En FPGA er ikke en DAC-chip. Det er en halvlederkomponent med programmerbar logikk som gir produsenten større fleksibilitet enn man vil få ved å kjøpe en ferdigprodusert OEM chip. Den kan benyttes til å lage en PC-prosessor, en kontroll-chip som styrer en Mars-rover eller den digitale delen i en DAC. Fordelene ved å bruke en FPGA er betydelige siden man bl.a har til rådighet vesentlig høyere prosessorkraft enn konvensjonelle DAC-chiper.

 

 

Aurender A10 4TB musikkserver

 

Lineær strømforsyning

En lineær strømforsyning gir ren og stabil strøm til serverens CPU og sensitive lydkretser. Lineære strømforsyninger er kjent for deres evne til å gi et stort dynamikkområde, dyp og kraftig bassrespons og et bredt og dypt lydbilde. A10 har en svært sofistikert strømforsyning med totalt 4 stk ringkjerne-trafoer for optimale arbeidsbetingelser til de ulike seksjonene i spilleren; server, digital lyddel og en trafo til hver av D/A-konverterne. Støyfri konstruksjon, med massivt aluminiums kabinett sikrer god termisk kjøling og korrekt arbeidstemperatur for elektronikk og harddisk uten bruk av vifte.

 

 

Aurender A10 4TB musikkserver

 

Ta kontroll

Aurenders Conductor-app gir deg et fleksibelt og enkelt brukergrensesnitt som lar deg håndtere og styre hele din musikksamling. Alle serverens funksjoner får du enkelt tilgang til via appen. Integrert i appen finner du tapsfrie strømmetjenester som Tidal og Qobuz samt Spotify. Når du benytter en strømmetjeneste behandler Aurender innholdet på samme måte som musikk som spilles av fra lokale filer. Det gjør det enkelt å kombinere innhold fra ditt lokalt lagrede bibliotek med musikk fra strømmetjenester slik at alt fremstår likt (Conductor-app er laget til iPad. Android versjon kommer).

 

 

Aurender A10 4TB musikkserver

 

MQA Core Decoder

A10 har innebygget støtte for MQA. MQA Core Decoding pakker ut MQA filen med all musikkrelatert informasjon. Koblet mot en MQA-sertifisert D/A-konverter pakkes filen fullt ut og kan gi deg oppløsning opptil 24bit/384kHz. Kobler du spilleren til en D/A-konverter som ikke har støtte for MQA, får du ikke en full utpakking, men fremdeles et HD-signal med en samplingsrate på 48kHz eller 96kHz. Du skal uansett ha en rimelig rå D/A-konverter hvis du ikke skal benytte den innebygde D/A-konverteren i A10, som vil gi deg full MQA-utpakking.

 

 

Aurender A10 4TB musikkserver

 

USB HD og NAS

Du vil få best ytelse om du lagrer og spiller av musikken på Aurender A10 sin interne harddisk. Du kan likevel hente musikk som er lagret på en NAS server eller en ekstern USB harddisk.

 

 

Aurender A10 4TB musikkserver

 

Dedikert USB Audio Class 2.0 utgang

Aurender A10 benytter en USB Audio Class 2.0 utgang som er spesielt konstruert for høy lyd-ytelse. Man benytter en strømforsyning med svært lav støy og forvrengning. Kontakten er godt skjermet for å redusere RFI og elektromagnetisk støy.

 

 

Aurender A10 4TB musikkserver

 

Gigabit Ethernet LAN Port

A10 kobles til nettverket via Gigabit Ethernet LAN porten du finner på baksiden. Der finner du også 2 stk USB 2.0 dataporter for kopiering av filer fra USB HDD og USB minnepenner.

Teknisk info
Compatible Formats DSD(DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE and others
Bit and Sample Rates

SPDIF : Up to 24-bit, 192kHz (PCM); 1-bit, 2.8MHz (DSD64)

USB : 32bit /384kHz, 1-bit, 2.8MHz (DSD64); 1-bit, 5.6MHz (DSD128)

SSD for System and Cache 120G
Music Storage 4TB (2.5 HDD)
Power Full-Linear
Display 3.0 AMOLED
Digital Audio Output USB Audio Class 2.0
Digital Audio Input SPDIF Optical up to 24-bit / 192 kHz (Optical Input will be routed to Analog Out only. Not to USB Out)
Other I/O Gigabit Ethernet, USB Port x 2
Analog Audio Output Unbalanced(RCA): 2Vrms / Balanced(XLR): 4Vrms
Volume Control -90 dB ~ 0dB, 0.5 dB step Velocity Sensitive Operation
USB Audio Output

PCM: up to 32-bit / 384 kHz

DSD: DSD64, DSD128 / DoP Mode

DAC Chip AK4490(AKM) x 2 (Dual-Mono Design)
THD + N Min. -112dB, IMD(SMPTE) Min. -113 dB
THD (1KHz 2.5Vrms XLR output) 0.00013 %
Dynamic Range MAX 128 dB  (CCITT filter)
Stereo Crosstalk Better than -135dB, 20-20kHz.
Dimensions 430 x 55 x 353 (mm)
Weight 10.2Kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
101428