Audeze LCD-X Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze LCD-X Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze LCD-X Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze LCD-X Over-ear hodetelefon - Åpen

Audeze LCD-X

Over-ear hodetelefon - Åpen

Audeze LCD-X er en særdeles analytisk hodetelefon som avslører selv den minste detalj i opptaket. Hodetelefonens magnetostat elementer gir deg en lydopplevelse av de sjeldne fra hodetelefoner. Romfølelsen er enorm med et fantastisk gjennomsiktig lydbilde. Leveres med reisekoffert.

Les den fantastiske testen av Audeze LCD-X hos Lyd & Bilde:

Audeze LCD-X test hos Lyd og Bilde

Varenr: 126667
14 990,-Tilbudspris
Førpris: 17 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (28 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

LCD-X er en svært gjennomført konstruksjon som er håndlaget av de mest eksklusive og luksuriøse materialer. Kombinert med den banebrytende Planar Magnet teknologien fra Audeze er resultatet et produkt som oser kvalitet i alle ledd. Klokkens anodiserte aluminiums ringer gir de et sofistikert uttrykk.

 

  • Planar Magnet teknologi
  • Fazor teknologi
  • Puter i ekte lammeskinn
  • Puter med akustisk skum for best passform og lyd
  • Impedans 20 ohm
  • Stor, ultratynn membran
  • Creator Package med reisekoffert

 

De fleste masseproduserte hodetelefoner på markedet i dag benytter et tradisjonelt element med en kone-membran kjøpt av en OEM produsent og bygger produktet rundt dette elementet. Slike kone-membraner har visse teknologiske begrensninger som gir treg transientrespons og ujevn frekvensrespons. Audeze benytter en helt annen teknologi og hopper galant over de teknologiske begrensningene i tradisjonelle elementer.

 

"I found the LCD-Xs have the clarity, transparency, and low-end punch I was hoping for. But most importantly, their accuracy in the frequency spectrum was something I absolutely had to have." - Bill Schnee, Musician, Mastering Engineer and Producer

 

 

Planar Magnet teknologi

Audeeze benytter en teknologi de kaller Planar Magnetic, som er en form for magnetostat elementer. I motsetning til tradisjonelle elementer benytter man en membran vevet av tynne tråder. Membranen blir produsert på nano-nivå og er meget tynn og lett. Membranens konstruksjon gir vesentlig større overflate og tykkelsen gir den ekstremt lav vekt. Denne er opphengt mellom to sett magneter med motsatte poler, som genererer et permanent magnetfelt. Når man spiller musikk genereres et variabelt magnetfelt i tillegg til det permanente, som setter membranen i bevegelse. En magnetostat har elementer som er raskere og lettere enn tradisjonelle elementer og kjennetegnes av et svært åpent og luftig lydbilde.

 

Audeze LCD-X high-end hodetelefoner

 

 

Fazor teknologi

Alle modellene fra Audeze benytter deres egenutviklede Fazor teknologi. Fazor er spesielt konstruerte akustiske elementer som er plassert på hver side av magnet matrisen for å styre luftens flyt rundt elementene. Noen av fordelene denne teknikken gir er utvidet frekvensområde, bedre fase-kontroll og bedre 3D-følelse.

 

 

Håndlaget i California

Både utvikling, produktdesign og produksjon utføres hos Audeze i California slik at kvaliteten kan kontrolleres i alle ledd. Membranene i et sett er akustisk matchet, og finishen på klokkene blir også matchet ut fra farge og tegninger. Øreputene i ekte lammeskinn er fylt med et spesialutvalgt akustisk skum for optimal passform og lyd.

 

Audeze LCD-X test

 

Teknisk info

Audeze LCD-X spesifikasjoner:

Style

Over-ear, open-back

Transducer type

Planar Magnetic

Magnetic structure

Proprietary magnet array

Phase management

Fazor™

Magnet type

Neodymium N50

Diaphragm type

Ultra-Thin Uniforce™

Transducer size

106 mm

Maximum SPL

>130dB

Frequency response

10Hz - 50kHz

THD

<0.1% @ 100 dB SPL

Sensitivity

103 dB/1mW (at Drum Reference Point)

Impedance

20 ohms

Max power handling

5W RMS

Min recommended power

> 100mW

Recommended power level

>250mW

Cable

1.9m (6.8ft) length, Single ended 1/4" (6.3mm) termination

Wire material

20 AWG high-purity OCC audio-grade copper

Weight

612g

Tilbehør
Alternativer
Audeze MM-500 Over-ear hodetelefon - Åpen
Kjøp
6%
22 990,-
Før: 24 490,-
green-stock-icon3+
Audeze LCD-XC Over-ear hodetelefon - Lukket
Kjøp
10%
16 990,-
Før: 18 790,-
green-stock-icon1
Kundeanmeldelser
102090