Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer Yamaha R-N2000A - Sort Stereoreceiver med streamer

Yamaha R-N2000A - Sort

Stereoreceiver med streamer

Med sin autentiske Hi-Fi-kvalitet tilhører Yamaha R-N2000A neste generasjon av Hi-Fi-nettverksmottakere, som er kompatible med tapsfrie musikkilder med høy oppløsning, inkludert strømmetjenester. Kombinert med 2x120 watt (8ohm) har Yamaha her laget en helt rå musikkmaskin.

Tester av Yamaha R-N2000A:

Yamaha R-N2000A Lyd og bilde test Yamaha R-N2000A Avforums best buy award   

Varenr: 118402
37 490,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Toroid Transformator

R-N2000A drar nytte av de tekniske ferdighetene og den absolutte musikaliteten til en toroid transformator, som vanligvis er forbeholdt de ledende Hi-Fi-komponentene. Kombinert med en rekke avanserte Hi-Fi-funksjoner og -komponenter bidrar den toroide transformatoren til å sikre at den musikalske følelsen formidles til lytteren. I tillegg er en 3 mm messingsokkel plassert mellom bunnen av transformatoren og den indre rammen for å kontrollere vibrasjoner i transformatoren, noe som gir en overveldende romslig lyd fylt av realisme.

 

DAC med høy ytelse

I jakten på klar lydfeltgjengivelse kombinert med et rikt og detaljert nivå av musikalitet har vi tatt i bruk den toppmoderne ES9026PRO digital-til-analog-omformeren fra ESS Technologies. Denne DAC-en av høy kvalitet oppnår svært nøyaktig signalkonvertering gjennom balansert analog lydutgang og ytterligere raffinert strømlevering for firekanals drift, som effektivt gjenskaper selv den subtile atmosfæren i konsertsaler og delikate uttrykksnyanser i lyden.

 

Konsept med lav impedans

For å eliminere energitap og forringelse av lydsignalet har R-N2000A tykke ledninger for jordforbindelsen, en avgjørende funksjon som gjør komponentene til virkelig førsteklasses Hi-Fi. I tillegg brukes en skrutilkobling for utgangen fra effektforsterkerdelen for å styrke jordingen, noe som er viktig for lydkvalitet. Slik realiseres et åpent, naturlig lydbilde, som bringer artisten og lytteren nærmere hverandre.

 

Dynamikk

I motsetning til bare å produsere kraftig lyd etterstreber Yamaha en følelse av dynamikk som uttrykker kontrasten mellom stillhet og bevegelse i musikken, slik at du kan oppleve de intenst dype følelsene i musikken og fordype deg i musikkens verden.

 

Mekanisk grunnkonsept

Akkurat som med den ledende Yamaha Hi-Fi-modellen bygger R-N2000A på det mekaniske grunnkonseptet. Konseptet starter med at føttene er boltet direkte til hovedrammen og forsterkes av at også den store kjøleribben, krafttransformatoren og blokkondensatorene er boltet rett inn i rammen. Denne utformingen gjør at man unngår uønskede vibrasjoner og får en uttrykksfull og rytmisk bass, slik at «grooven» blir samvittighetsfullt formidlet til lytterne.

 

Sølvpletterte messingføtter

Den solide stivheten til forsterkeren kompletteres av de kraftige, sølvpletterte messingføttene, som forsterker den fyldige, grunnleggende lavfrekvente responsen og fyller den med musikalitet.

 

Tonebalanse

Dette er den kompromissløst trofaste gjengivelsen av alle lyder, fra alle instrumenter og alle sangstemmer, ved alle tonehøyder og over hele spekteret. Nyt full harmoni og musikalitet i lyden, selv lyder du aldri har hørt før.

 

Flytende og balansert effektforsterker

Utstyrt med vår originale forsterkerteknologi er effektforsterkerkretsen inkludert strømforsyningen helt uavhengig av bakken, og påvirkning av ørsmå spenningssvingninger og ekstern bakkestøy er fullstendig eliminert. Denne kretsutformingen gir en rekke fordeler, inkludert perfekt symmetri av pull-pull-drift i utgangstrinnet, oppnåelse av utmerket S/N-forhold og en overveldende uttrykkskraft som perfekt henter ut lyden av ethvert musikkinstrument.

 

Symmetrisk konstruksjon

For å oppnå optimal stereogjengivelse i denne komponenten bruker R-N2000A en perfekt symmetrisk foldekonstruksjon, med strømforsyningen i sentrum og effektforsterkerblokkene i begge endene av hovedenheten. Dette gir enheten ideell vektbalanse og undertrykker negative effekter mellom kanaler for enestående kanalseparasjon. Resultatet er bemerkelsesverdig ren gjengivelse av alle deler av lyden – akkurat slik den er.

 

MusicCast

R-N2000A er utstyrt med Yamahas originale MusicCast-nettverkssystem. Dessuten er den kompatibel med en rekke strømmetjenester, som Amazon Music HD og Spotify, slik at du fullt ut kan nyte lyd av eksepsjonelt høy kvalitet som er unik for dagens naturtro og tapsfrie lydkilder med høy oppløsning. Du kan også bruke den til å strømme Apple Music med AirPlay 2. Og MusicCast-systemet gjør at du enkelt kan lytte til musikk hvor som helst i hjemmet ditt ved å koble ulike MusicCast-enheter sammen med bare én app på smartenheten din.

 

Nydelige nivåmålere

De elegante nivåmålerne gir assosiasjoner til den nostalgiske æraen i Hi-Fi, og signaliserer samtidig returen til ren Hi-Fi for dagens kresne entusiast. Nivåmålerne gjengir dynamikken og pulsen til musikken visuelt og utstråler en varm stemning gjennom de dempede lysdiodene. Dessuten har bunnen av frontpanelet en strålende, organisk LED-skjerm med høy oppløsning som viser innholdet som spilles av.

 

HDMI-ARC terminal

Få ekte Hi-Fi-lyd på TV-en. R-N2000A er kompatibel med HDMI ARC (Audio Return Channel), slik at du kan koble til TV-en med bare én kabel, noe som betyr at du ikke bare kan nyte lyd, men også TV-lydinnhold som direktesendinger og musikkprogrammer, med utmerket lydkvalitet.

 

USB-DAC funksjon

Det brukes en stabil overføringsmetode gjennom gjennom asynkron overføring. Dessuten er en ultrapresis, dedikert krystallklokke installert for å forbedre signalnøyaktighet. Den støtter også DSD 11,2 MHz opprinnelig avspilling og 384 kHz avspilling, slik at du kan nyte lyd av eksepsjonelt høy kvalitet som drar maksimal fordel av lydkilder med høy oppløsning.

 

Originale høyttalerterminaler

De luksuriøse høyttalerterminalene er skåret ut i ren messing og gir en svært sikker tilkobling som enkelt kan strammes for hånd.

 

Høydepunkter:

  • YPAO™-R.S.C. og presisjons-EQ for ideelle lytteomgivelser
  • Toroid transformator for romslig og svært realistisk lyd
  • ESS SABRE ES9026PRO Ultra DAC for ultimat konvertering med høy ytelse
  • Mekanisk grunnkonsept gir maksimal stivhet for en uttrykksfull og rytmisk bass.
  • Flytende og balansert strømforsterker og symmetrisk konstruksjon
  • MusicCast-nettverkssystem for å nyte lyd i hvert rom og bred kompatibilitet med musikkstrømmetjenester
  • USB DAC-funksjon med høy ytelse støtter DSD 11,2 MHz opprinnelig avspilling og 384 kHz avspilling
  • HDMI ARC-terminal for utmerket TV-lyd
  • Nydelige nivåmålere formidler en dynamikk og musikalsk puls med et nostalgisk utseende fra Hi-Fi-æraen
  • Originale høyttalerterminaler støpt i hel messing for svært sikker tilkobling
Teknisk info
 
Network section File Format MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD
AirPlay Yes
Maximum Power(8 ohms, 1 kHz, 10% THD) 120 W + 120 W
Audio In / Out Phono, CD, line1, line2
Digital Input Optical1, Optical2, Coaxial
USB Input USB DAC (USB B-type)
Control (Trigger) Out Yes
FM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono) 3 µV (20.8 dBf)
Pure Direct Yes
ToP-ART Yes
Receiver / Integrated Amplifier
Network section Wi-Fi Yes
Bluetooth Yes (SBC / AAC)
Rated Output Power [20 Hz-20 kHz 0.07 % THD] 90 W+90 W (8 ohms) 145 W + 145 W (4 ohms)
HDMI(ARC) Yes
Phono Input Yes
Ethernet Yes
Headphone Out Yes
CD Player
Maks Effekt (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, Maks) 190 W + 190 W
Høy Dynamisk Effekt/Kanal (8/6/4/2 ohms) 100 / 130 / 185 / 215 W
Frekvensgang 5 Hz-100 kHz +0/-3 dB, 20-20 kH +0,-0.3 dB (Pure Direct ON)
Signal/Støy Forhold (CD) 110 dB (Pure Direct ON)
Subwoofer Ut Yes
FM Signal/Støy Forhold (Mono/Stereo) 69 dB / 67 dB
Strømforbruk ved Standby 0.1 W (Network standby on/ Wi-Fi connection 1.8 W)
Mål (B x H x D) 435 x 157 x 473 ( with antenna up: 435 x 233 x 473)+ 17-1/8" x 6-1/8" x 18-5/8" (with antenna up: 17-1/8" x 9-1/8" x 18-5/8")
Vekt 22.1 kg; 48.7 lbs
Alternativer
Kundeanmeldelser
217537