Yamaha R-S202D og Klipsch R-600F Stereoreceiver med gulvhøyttalere Yamaha R-S202D og Klipsch R-600F Stereoreceiver med gulvhøyttalere Yamaha R-S202D og Klipsch R-600F Stereoreceiver med gulvhøyttalere

Yamaha R-S202D og Klipsch R-600F

Stereoreceiver med gulvhøyttalere

Stereopakke med Yamaha R-S20D receiver og Klipsch R-600F gulvhøyttalere. Med denne pakken får du med alt du trenger for å oppgradere anlegget hjemme. Dette er Plug n' Play!
Varenr: 117042
12 990,-Tilbudspris
Førpris: 14 580,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Yamaha R-S202D

R-S202D er den rimeligste stereoreceiveren fra Yamaha. Forsterkeren leverer 2 x 100 watt i 8 ohm (0.2% THD). Du kan koble til 4 analoge kilder og spille trådløst til forsterkeren fra din telefon via Bluetooth. Forsterkerens radiomottaker lar deg motta DAB+ og FM signaler, og du kan lagre opptil 40 kanaler. Med doble høyttalerterminaler har du valgfriheten til å raskt veksle mellom to høyttaleroppsett - A, B eller A/B.

  • 2x100 watt i 8 ohm
  • DAB/DAB+ og FM tuner som begge har har plass til 40 lagrede kanaler
  • Bluetooth integrert
  • Automatisk standby-funksjon
  • Hodetelefonutgang
  • Bass og diskant justering
  • Velg mellom to høyttaleroppsett - A, B eller A/B
  • Fjernkontroll medfølger

 

Klipsch R-600F

KLIPSCH REFERENCE II

 

KLIPSCH REFERENCE II - eksempel på oppsett med atmoshøyttalere

 

Nye 90° x 90° Tractrix horn


Klipsch er velkjent for sin innovative Tractrix-teknologi. Dette er hornteknologi som gir høyttalerne mer kraft, detaljer og følelse i musikken. Klipsch har nå videreutviklet teknologien og hornene rekker nå helt til kanten av høyttalerne, i stedet for å være innfellt slik som tidligere. Dette lar høyttalerne spille enda mer nøyaktig tvers gjennom frekvensspekteret.

 

nærbilde av element og diskanthorn KLIPSCH REFERENCE II

 

Lineærdempet (LTS) aluminiums diskant


Et kjennetegn på Klipsch høyttalere er den eksklusive 1” LTS-en med Kapton Suspension diskanthøyttaler, som minimerer forvrenging og lager en mer detaljert ytelse og lyd. Elementet er laget av aluminium, som er et ekstremt lett og stivt materiale som brukes i diskanthøyttaler-elementet for å skape en høy effektivitet.

illustrasjon av hvordan diskanthøyttaleren er oppbygd

 

Kobberspunnet termoformede woofere i krystallinsk polymer


Ved å bruke “trickle-down” teknologi fra Klipsch sin meget anerkjente Reference Premiere høyttalerserie, har de 8” TCP basshøyttalerne en brattere vinkling av kjeglene for en jevnere respons og forbedret nøyaktighet og gjennomsiktighet.

 

KLIPSCH REFERENCE II elemtnmembran

 

Høykvalitets kabinett-design & utseende 


Skjulte fester, kant-til-kant horn og lavprofil magnetiske gitter gir høyttalerne et polert, moderne utseende. MDF-kabinett med ripe-resistant, teksturert tre, som passer rett inn i hjemmedekoren.

 

KLIPSCH REFERENCE II kabinett

 

Reference Redefinert


Sjekk ut alle høyttalerne i den nyeste generasjonen av de legendariske Klipsch Reference serien av høyttalere.

Kjøp nye Reference her

 

KLIPSCH REFERENCE II gulvstående høyttaler, atmos, subwoofer og senterhøyttalere ved TV

Teknisk info

Pakken inneholder:

Fronthøyttalere        

Klipsch R-600F

Receiver

Yamaha R-S202D

 

Yamaha R-S202D - receiver

Denne rimelige stereoreceiveren fra Yamaha lar deg strømme musikken din via Bluetooth og lytte til dine favorittradiokanaler via DAB+. Du har også gode tilkoblingsmuligheter for annet utstyr. Med doble høyttalerterminaler har du valgfriheten til å raskt veksle mellom to høyttaleroppsett - A, B eller A/B.

 

Klipsch R-600F - gulvhøyttalere

R-600F i Reference 2-serien har nye kant-til-kant 90° x 90° Tractrix horn. Med de 6.5" TCP basshøyttalere, får man en mer detaljert ytelse og lyd. R-600F passer perfekt til deg som vil ha skikkelig lyd som også ser bra ut.

Alternativer
Kundeanmeldelser
197576