Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket Yamaha YH-L700A Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket

Yamaha YH-L700A

Trådløs on-ear hodetelefon - Lukket

Yamaha YH-L700A er en hodetelefon med fantastisk lyd og et unikt design. Med 34 timers batteritid trenger du ikke være redd for at den skal bli utladet på lange reiser eller når du ser på en god film. Avansert aktiv støykansellering og 3D sound field med film-modus, gjør at du kan nyte både musikk og film uten forstyrrelser fra omgivelsene. Og du forstyrrer heller ikke de rundt deg.

Tester av Yamaha YH-L700A:

Yamaha YH-L700E

Varenr: 115335
5 490,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med helt fantastisk lyd som er på linje med markedets beste hodetelefoner og et unikt design og god byggekvalitet, er Yamaha YH-L700A en hodetelefon som skiller seg ut i mengden av trådløse hodetelefoner. Ikke bare kan ta den med deg på tur, men den er også en hodetelefon som er laget for hjemmeunderholdning. F.eks. fra sofaen om du skal se på en film. Med 3D Sound Field innebygget har den bl.a. en meget god cinema-funksjon. Passer perfekt til deg som elsker å se film, men som ikke kan ha på så høy lyd. Her kan du nyte filmen uten å forstyrre de rundt deg. Og det låter knallbra!

Dette er det trådløse headsettet som kommer nærmest profesjonell lyd på farten!

 

Computerworld skriver i testen sin av disse hodetelefonene:

" Så la oss starte med det beste. Lydkvaliteten er rett og slett fantastisk. Intet mindre.

Der bliver ikke tilsat noget ekstra varme og tyngde, som mange konkurrenter ellers har for vane. Det er et billigt trick til at få alt til at lyde bedre. Men det betyder også, at den gode optagelse aldrig bliver fremragende at lytte til.

Så her er den neutrale lyd af det gode. For lytter du nærmere efter, vil du opdage, at hovedtelefonerne ikke tilsætter musikken ret meget, der ikke er på optagelsen. Og det er lidt af en kunst at gøre i alle former for reproduktion af lyd. "
 


• Bluetooth 5.0
• 34 timers batteritid
• Ambient Sound
• Aktiv støydemping
• 3D Sound Field
• Listening Optimizer
• Egen App
• Voice Assistance  


Aktiv Støydemping
Drøm deg bort i musikken uten å bli forstyrret av omgivelsene.
Med Yamaha’s avanserte aktive støydemping er det lyden i hodetelefonene som er i fokus i stedet for omgivelsene.
 
34t batteritid
Er du ute på lang reise eller pendler du til og fra jobb så er det viktig at du ikke blir tom for strøm på upassende tidspunkt.
I Yamaha YH-L700A får du 34 timers batteritid med aktiv støykanselering på, og 11 timer med aktiv støydemping og 3D Sound Field på, slik at du ikke trenger å være redd for at batteriet går tomt.

3D sound Field
Liker du å høre hva som skjer utenfor bildet når du ser på film? Eller savner du å gå på konsert med favoritt artisten din?
Men Yamaha’s 3D Sound Field kan du justere lydbildet inne i Yamaha’s Headphone controller for å få det til å høres ut som at du er en del av filmen, eller inne i konsertlokalet.
 
Listening Optimizer
Med Yamaha Listening Optimizer vil en mikrofon på innsiden av hodetelefonene måle ørekanalen din, hvor godt hodetelefonene tetter og hvor mye lyd som lekker ut.
Lyden korrigeres i sanntid og tilpasses dine lytteforhold, slik at du til enhver tid har best mulig lyd.

 

 

 

Yamaha YH-L700A innhold i esken

 

 

 

 

 

I esken finner du følgende utstyr:

  • Oppbevaringsetui
  • USB-C ladekabel
  • 3,5mm minijack-ledning
  • Flyadapter

 

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
172650