104698

Chord Signature Super ARAY

Nettverkskabel - 1 meter

The Chord Companys Signature Super ARAY nettverkskabel er en svært godt skjermet nettverkskabel med RJ45 kontakter i begge ender.
Varenr: 129971
9 095,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORTKundeanmeldelser
Beskrivelse

The Chord Companys Signature Super ARAY nettverkskabel er laget for å minimere høyfrekvent støy. Kabelens konstruksjon sørger for at signalet ankommer mottakeren så upåvirket av støy som mulig.

  • Sølvbelagte kobberledere
  • RJ45 plugger med gullforgylte kontakter
  • Super ARAY
  • Effektiv skjerming

The Chord Companys Signature Super ARAY nettverkskabel er en videreutvikling av deres Epic Streaming Cable. Med tykkere sølvbelagte kobberledere, større avstand mellom lederne og en mer effektiv skjerming er kabelen mindre sensitiv for høyfrekvent støy. Kabelen benytter The Chord Companys Super ARAY geometri.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Kabel
Gruppe 3 Lyd
Merke The Chord Company


SUPPORT
Kundeanmeldelser
104698