CHORD Signature Digital Super Aray USB USB-kabel A-B - 1,5 meter

CHORD Signature Digital Super Aray USB

USB-kabel A-B - 1,5 meter

The Chord Companys Signature Super ARAY USB er en svært godt skjermet USB-kabel med sølvbelagte plugger og god skjerming.
Varenr: 129961
16 795,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (19 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

The Chord Companys Signature Super ARAY USB-kabel er laget for å minimere høyfrekvent støy. Kabelens konstruksjon sørger for at signalet ankommer mottakeren så upåvirket av støy som mulig.

  • Sølvbelagte kobberledere
  • RJ45 plugger med gullforgylte kontakter
  • Super ARAY
  • Effektiv skjerming

The Chord Companys Signature Super ARAY USB benytter fire individuelt skjermede ledere. De sølvbelagte kobberlederne er isolert med PE/LDPE/PE kompositt dielektrikum. Jordingslederen er ytterligere skjermet med en egen folieskjerm. Kabelen benytter The Chord Companys Super ARAY geometri. Alle forbindelsene er loddet og pluggene er belagt med sølv.

Hvorfor er det forskjell på USB kabler?

Den største forskjellen på USB-kabler er hvor mye støy som blir overført fra senderen til mottakeren av signalet. I stor grad er det strømforsyningen til produktet som sender USB-signalet ut som er den største støykilden, og her kan det være store variasjoner fra produkt til produkt. Støyen som overføres til D/A-konverteren introduserer «jitter-støy» som reduserer klokkens evne til å produsere en stabil samplingsfrekvens. Denne forvrengningen vil du høre i form av redusert oppløsning og et mindre presist lydbilde.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
104704