104685

Chord Shawline Streaming

Nettverkskabel - 1,5 meter

Shawline-serien til The Chord Company gjør for deg det high-end-kablene deres gjør i de heftigste systemene der ute: Den tar lytteopplevelsen til det neste nivået, og med denne CAT7 nettverskabelen får du mest mulig musikalitet ut av dine streaming-enheter.
Varenr: 129903
3 095,-
-+
3+ på nettlager
Soundgarden Forus
Soundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

Shawline Streaming er en skjermet nettverkskabel som tar musikk-strømmingen til det neste nivået på alle komponenter med vanlig RJ45 nettverkskontakt.

  • Ledere i sølvbelagt kobber
  • Individuelt skjermet, tvinnet lederpar med overliggende skjerm
  • FEP isolasjon
  • Gullforgylte kontakter
  • Støpt plugg med sink-skjerm
  • Strekkavlasting
  • RJ45-kontakt
  • CAT7

Ta musikken til det neste nivået

Gullbelagte RJ45-kontakter og The Chord Company sin egen Tuned ARAY-teknologi sørger for optimal signaloverføring i denne nettverkskabelen. De tvinnede kobberlederne er individuelt skjermet for å forsikre korrekt og jevn overføring. Den ytre skjermen forsegler og beskytter signaloverføringen fra mekanisk interferens. Denne formen for overføring sørger for at signalet i kabelen leveres med detaljert, men nøytral, og svært musikalsk gjengivelse.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Rød
Gruppe 2 Kabel
Gruppe 3 Lyd
Merke The Chord Company


SUPPORT
104685