Chord C-USB USB-kabel A-B - 1,5 meter Chord C-USB USB-kabel A-B - 1,5 meter

Chord C-USB

USB-kabel A-B - 1,5 meter

C-series er The Chord Companys «entry level» kabler. C-USB som er USB-kabelen i serien er likevel godt konstruert med god kvalitet på materialene som er valgt.
Varenr: 129838
1 085,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

C-USB er en skjermet USB-kabel som er konstruert for å ivareta det sensitive signalet uten støy og forstyrrelser fra omgivelsene eller signalkilden. Den største forskjellen på USB-kabler er hvor mye støy som blir overført fra senderen til mottakeren av signalet. I stor grad er det strømforsyningen til produktet som sender USB-signalet ut som er den største støykilden, og her kan det være store variasjoner fra produkt til produkt. Støyen som overføres til D/A-konverteren introduserer «jitter-støy» som reduserer klokkens evne til å produsere en stabil samplingsfrekvens. Denne forvrengningen vil du høre i form av redusert oppløsning og et mindre presist lydbilde.

  • Skjermet kabel
  • Støpt plugg
  • Sølvforgylte ledere
  • Gullforgylte kontakter

Solid konstruksjon

C-USB benytter tykke signalledere i oksygenfritt kobber som er belagt med sølv i overflaten, siden det høyfrekvente digitale signalet i hovedsak går i ytterkant av signallederen (også kalt skin-effekt). Lederne går gjennom kabelen i en twisted-pair konfigurasjon og er beskyttet mot støy fra omgivelsene med en dobbel skjerm. Kontaktene er gullforgylt for å hindre korrosjon over tid.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
104561