104558

Chord C-sub

Subwooferkabel - 6 meter

C-series er The Chord Companys «entry level» kabler. C-sub som er subwooferkabelen i serien er likevel godt konstruert med god kvalitet på materialene som er valgt.
Varenr: 129835
825,-
-+
20+ på nettlager
Soundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

C-sub er en skjermet subwooferkabel som er konstruert for å ivareta det sensitive signalet uten støy og forstyrrelser fra omgivelsene.

  • Skjermet kabel
  • Støpt plugg
  • 1 RCA til 1 RCA
  • Gullforgylte RCA-kontakter

Solid konstruksjon

C-sub benytter en flertrådet flettet skjerm for å beskytte det sensitive lydsignalet mot støy og forstyrrelser fra omgivelsene. Lederne består av flertrådet fortinnet kobber med lav resistans slik at kabelen har gode egenskaper for lengre signalstrekk. RCA-pluggene er gullforgylt for å hindre at kontaktene korroderer over tid.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Gruppe 2 Kabel
Gruppe 3 Lyd
Merke The Chord Company


SUPPORT
104558