104555

Chord C-stream

Nettverkskabel - 5 meter

C-series er The Chord Companys «entry level» kabler. C-stream som er nettverkskabelen i serien er likevel godt konstruert med god kvalitet på materialene som er valgt.
Varenr: 129832
945,-
-+
3+ på nettlager
Soundgarden Forus
Soundgarden Oslo

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

C-stream er en skjermet nettverkskabel kabel som passer til alle komponenter som har en vanlig RJ45 nettverkskontakt.

  • Skjermet kabel
  • Støpt plugg
  • RJ45 kontakt
  • CAT7

Solid konstruksjon

C-stream er spesielt laget for hifi-komponenter som krever en kablet nettverksforbindelse. C-stream benytter ledere av høykvalitets oksygenfritt kobber med polyethelen isolasjon. Hvert leder-par har en egen skjerming i tillegg til en folie-skjerm som beskytter kabelen mot støy fra omgivelsene. RJ45-kontakten er gullforgylt for å hindre at kontakten korroderer over tid. Hetten til pluggen er støpt for å gi god mekanisk stabilitet.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Gruppe 2 Kabel
Gruppe 3 Lyd
Merke The Chord Company


SUPPORT
104555