Chord ShawlineX Analog RCA 1 ekstra stereometer til ShawlineX RCA

Chord ShawlineX Analog RCA

1 ekstra stereometer til ShawlineX RCA

Tilleggsmeter til ShawlineX RCA kabel. Kjøpes i tillegg til ferdig terminert ShawlineX RCA kabel.

Varenr: 119813
1 495,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (0 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nyhet! Nå med XLPE!

XLPE eller kryssbundet polyetylen er et herdet isolasjonsmateriale. Tverrbindingspolymerer er en prosess som endrer molekylstrukturen til polymerkjedene slik at de er tettere bundet sammen, og denne tverrbindingen gjøres enten ved kjemiske midler eller fysiske midler. XLPE har blitt mye brukt som kabelisolasjonsmateriale på grunn av dets utmerkede dielektriske egenskaper og termiske stabilitet.

 

Shawline series

Med Shawline får man ARAY, Chords innovative støyabsorberingssystem. Høyverdige løsninger sølvplatert kobber, god isolasjon og komposittskjerm, gjør kablene i Shawline-serien til en perfekt partner for alle seriøse hifi-systemer. Ekstra hensyn er tatt for å redusere mekanisk støy som vil lede til mikrofoni fra ytre vibrasjoner. Shawline har mottatt en rekke utmerkelser og er bygget for hånd i England! 

Alle ARAY-kabler krever en høy grad av presisjon, og er kun oppnådd med omhyggelig håndmontering. En fordel med denne prosessen er at det gir muligheten til å legge til de ekstra lederne som trengs for å bygge en eksepsjonell XLR-kabel.

 

 

 

 

Nøkkelpunkter:

•    Høy metallkvalitet, sølvplatert kobber.

•    Tuned ARAY lederkonfigurasjon.

•    XLPE isolasjonsmateriale.

•    Komposittskjerm.

•    Gir god mekanisk avkobling mellom komponenter.

•    Sølvplugger (RCA, Subwoofer, Coax, DIN)

•    Håndbygget i England. (Eks. streaming, HDMI)

 

Historie

Chord Company startet i 1985 med å produsere kabler for Naim Audio. Opp i gjennom årene har de vunnet mange priser for deres «no-nonsense» tilnærming til kabeldesign og fokus på ekstra god skjerming. Chord Company har produksjonsfasiliteter i Amesbury, et lite tettsted utenfor den vakre småbyen Salisbury i Sør-England.

 

Kundeanmeldelser
237242