Chord Epic ARAY Power IEC-C13 Strømkabel - 1,5 meter

Chord Epic ARAY Power IEC-C13

Strømkabel - 1,5 meter

Chord Epic ARAY strømkabel er tuftet på nedarvet teknologi fra Signature-serien. Mer avansert ARAY støyabsorbering enn i Shawline-serien, med bedre metallkvalitet, isolasjon og skjerming gjør kablene i Epic-serien til en naturlig partner for alle premium hifi-systemer. 
Varenr: 117980
8 795,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Epic serien

Epic serien fra The Chord Company er tuftet på nedarvet teknologi fra Signature-serien. Mer avansert ARAY støyabsorbering enn i Shawline-serien, med bedre metallkvalitet, isolasjon og skjerm gjør kablene i Epic-serien til en naturlig partner for alle premium hifi-systemer. Lederne i Epic-serien er tykkere enn i Shawline med direkteplatert sølv. Ekstra hensyn er tatt for å redusere mekanisk støy som vil lede til mikrofoni fra ytre vibrasjoner. Epic er selvsagt håndbygget i England! 

  

  • Direkteplatert heavey-gauge sølv + kobber
  • Tuned ARAY lederkonfigurasjon
  • FEP isolasjonsmateriale
  • Dobbel skjerm + separat for jord
  • Gir god mekanisk avkobling mellom komponenter
  • Håndbygget i England.

 

Historie 

The Chord Company startet i 1985 med å produsere kabler for Naim Audio. Opp i gjennom årene har de vunnet mange priser for deres «no-nonsense» tilnærming til kabeldesign og fokus på ekstra god skjerming. Chord Company har produksjonsfasiliteter i Amesbury, et lite tettsted utenfor den vakre småbyen Salisbury i Sør-England.

Kundeanmeldelser
211675