Chord C-Lite Optisk til Minitoslink Digitalkabel - 2m

Chord C-Lite Optisk til Minitoslink

Digitalkabel - 2m

C-series er The Chord Companys «entry level» kabler. C-lite som er digitalkablene i serien er likevel godt konstruert med god kvalitet på materialene som er valgt. Kabelen har en optisk mini-toslink kontakt i den ene enden og en vanlig toslink kontakt i den andre.
Varenr: 117521
955,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Denne varianten av Chord C-Lite har en optisk mini-toslink kontakt i den ene enden og en vanlig toslink kontakt i den andre.

  • PMA optisk kabel
  • Polerte kontakter
  • Fleksibel kabel

 

Solid konstruksjon

C-lite benytter en PMA optisk kabel med høy båndbredde og polerte kontakter i begge ender som ytterligere forbedrer båndbredden. Lederen er innkapslet av en myk indre PVC isolator og en hard ytre PVC isolator slik at kabelen er beskyttet mot støtskader og er fleksibel nok til å tåle bøyning uten å påvirke lys lederens egenskaper.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
204693