Chord Clearway Analog XLR Signalkabel - 50cm Chord Clearway Analog XLR Signalkabel - 50cm

Chord Clearway Analog XLR

Signalkabel - 50cm

Gode HiFi-komponenter som ikke koster skjorta, fortjener tilsvarende gode kabler. Clearway-serien til The Chord Company tar slike kvalitetskomponenter i et rimeligere lydanlegg på alvor, og med Clearway analog XLR får du en balansert signalkabel som formidler musikalitet langt over prispunktet. Pris pr. par.

Varenr: 117518
1 790,-Tilbudspris
Førpris: 2 390,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Bergen (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Clearway analog XLR er en balansert signalkabel som er egnet for stereokomponenter med XLR-kontakt.

  • ARAY-lederkonfigurasjon
  • Sølvbelagte XLR-kontakter
  • Tykke ledere i oksygenfritt kobber
  • FEP-isolering
  • Tolags folie-skjerming

Konstruert for musikalitet

Neutriks sølvbelagte XLR-kontakter og The Chord Company sin egen Tuned ARAY-teknologi sørger for optimal signaloverføring i denne kabelen. De tykke, oksygenfrie lederne i kobber er skjermet av kraftig folie, for å forhindre ujevnheter i overføringen. Den ytre skjermen forsegler og beskytter signaloverføringen fra mekanisk interferens. Denne formen for overføring sørger for at signalet i kabelen leveres med detaljert, men nøytral, og svært musikalsk gjengivelse.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
204666