Chord Shawline USB USB-kabel A-B - 1,5 meter

Chord Shawline USB

USB-kabel A-B - 1,5 meter

The Chord Companys Shawline USB er en godt konstruert USB-A til USB-B kabel som benytter Chords Tuned ARAY geometri.
Varenr: 129905
4 295,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

The Chord Companys Shawline USB kabel er konstruert med materialer av høy kvalitet for å sikre god signaloverføring som er skjermet mot høyfrekvent støy.

  • USB-A til USB-B
  • Tuned ARAY
  • Sølvbelagte kobber-ledere
  • Godt skjermet
  • Sølvbelagte kontakter

Shawline USB inneholder fire ledere der strømlederne er individuelt skjermet og beskyttet av en hard polyethelen isolator. Kobber-lederne er belagt med sølv i overflaten og ytterligere beskyttet av en ytre skjerm.

Hvorfor er det forskjell på USB kabler?

Den største forskjellen på USB-kabler er hvor mye støy som blir overført fra senderen til mottakeren av signalet. I stor grad er det strømforsyningen til produktet som sender USB-signalet ut som er den største støykilden, og her kan det være store variasjoner fra produkt til produkt. Støyen som overføres til D/A-konverteren introduserer «jitter-støy» som reduserer klokkens evne til å produsere en stabil samplingsfrekvens. Denne forvrengningen vil du høre i form av redusert oppløsning og et mindre presist lydbilde.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
104687