Chord PowerHaus S6 Distribusjonsblokk for strøm Chord PowerHaus S6 Distribusjonsblokk for strøm

Chord PowerHaus S6

Distribusjonsblokk for strøm

Seksveis strømdistribueringsblokk fra The Chord Company

The Chord Company Powerhaus S6 - The Ear Five Stars

Varenr: 117043
14 995,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

PowerHAUS S6

PowerHAUS er en strømdistribueringsblokk fra The Chord Company. Distribusjonsblokken er håndlaget i England av musikk- og filmelskerne hos The Chord Company. PowerHAUS M6 er laget for å minimere HF og jordingslyd. Blokken har også beskyttelse fra RFI via kraftig og sterkt skjermede ARAY-ledninger (MainsARAY).

PowerHAUS ble i utgangspunktet utviklet for The Chord Company sine egne demo-rom, men er nå blitt gjort tilgjengelig for alle.

PowerHAUS er destillasjonen av flere tiår med The Chord Company sin jobb innen signal- og kraftoverføring. Den drar også nytte av The Chord Company sin unike versjon av deres anerkjente ARAY teknologi (MainsARAY), som er spesialtilpasset for strømdistribusjon.

PowerHAUS er tilgjengelig i to ytelsesnivåer: Flaggskipet M6 og entry-level versjonen S6. De seksveis PowerHaus strømdistribusjonsenhetene er resultatet av en av de lengste produktutviklingsfasene The Chord Company har gjennomført.

Flaggskipet M6 tilbyr den beste ytelsen og bruker tre hybride MainsARAY-er montert parallelt (i stedet for i serie) med samleskinnene, og fjerner derfor høyfrekvent støy, mens den forblir utenfor kretsen. I stedet for å være stjernekablet (som er mottakelig for RFI), kjøres ledningene langs tre samleskinner som alle er isolert fra hverandre. Jord-bussskinnen holdes så langt unna som mulig fra både den strømførende og nøytrale.

S6 beholder mange av kjernefunksjonene til flaggskipet M6, men er rimeligere og representerer en betydelig forbedring i forhold til standard strømdistribusjonsblokker.

Teknisk info

Lengde:

460mm

Bredde:

110mm

Høyde:

77mm
Alternativer
Kundeanmeldelser
197589