Chord Shawline HDMI AOC 2.1 HDMI 2.1 kabel - 8K - 48gbps - 3m Chord Shawline HDMI AOC 2.1 HDMI 2.1 kabel - 8K - 48gbps - 3m Chord Shawline HDMI AOC 2.1 HDMI 2.1 kabel - 8K - 48gbps - 3m

Chord Shawline HDMI AOC 2.1

HDMI 2.1 kabel - 8K - 48gbps - 3m

Shawline HDMI 8K er en aktiv optisk HDMI med kobberhybriddesign. Dette er en ekte 8K-kabel og er samtidig diskret og fleksibel med tanke på lange strekk.

Varenr: 116265
4 095,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Shawline HDMI 8K

Shawline HDMI 8K er en aktiv optisk HDMI med kobberhybriddesign. Dette er en ekte 8K-kabel og er samtidig diskret og fleksibel med tanke på lange strekk eller der man har dårlig plass bak en TV. All bildeinformasjon går via de optiske kretsene, mens den viktige audio return fremdeles går via en høykvalitets skjermet kobberkabel med jordingsreferanse. Denne unike konstruksjonen sørger for maksimal bildekvalitet uansett lengde på kabelen, samtidig som man oppnår en utrolig lydkvalitet for entusiasten. Shawline er et førstevalg på alt av bildestrekk og der man krever ekstra ytelse for audio.

 

Nøkkelpunkter:

- Aktiv optisk kobberhybrid med avansert chipset.
- HDMI 2.1 - 8K (48gbps - Ultra High-Speed)
- Perfekt for gaming, 8K film og ren bruk som ARC.
- Meget god fiber- og metallkvalitet, ekstra tykke ledere i OFC kobber.
- Solide plugger.

 

Shawline series

Med Shawline får man ARAY, Chords innovative støyabsorberingssystem. Høyverdige løsninger sølvplatert kobber, god isolasjon og komposittskjerm, gjør kablene i Shawline-serien til en perfekt partner for alle seriøse hifi-systemer. Ekstra hensyn er tatt for å redusere mekanisk støy som vil lede til mikrofoni fra ytre vibrasjoner. Shawline har mottatt en rekke utmerkelser.

 

Historie

Chord Company startet i 1985 med å produsere kabler for Naim Audio. Opp i gjennom årene har de vunnet mange priser for deres «no-nonsense» tilnærming til kabeldesign og fokus på ekstra god skjerming. Chord Company har produksjonsfasiliteter i Amesbury, et lite tettsted utenfor den vakre småbyen Salisbury i Sør-England.

 

Teknisk info
BandwidthUHS 48GBps+
Resolution8K/60Hz or 4K/120Hz
Dynamic rangeDynamic HDR
Operating distance20m+
Primary conductors4 fibre+7 wire
InsulationFoam PE
ShieldingDual AL foil
Cable JacketPVC
HDMI connector shellGold-plated copper
HDMI connector pins19-pin gold-plated copper
TerminationHand soldering and fabrication
HDMI connector backshellZinc alloy
Cable diameter4.8mm
Kundeanmeldelser
184080