Chord Epic Streaming Cable Nettverkskabel - 1,5 meter

Chord Epic Streaming Cable

Nettverkskabel - 1,5 meter

The Chord Companys Epic Streaming Cable er en høykvalitets nettverkskabel for presis overføring av lydsignalet over ditt nettverk.
Varenr: 129937
7 695,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

The Chord Companys Epic Streaming Cable er en CAT7 ethernetkabel av svært høy kvalitet. Kabelen er bestykket med to presise RJ45-plugger med gullforgylte kontakter som sørger for god kontakt og at metallet ikke korroderer over tid.

  • Sølvbelagte kobber-ledere
  • God skjerming
  • Tuned ARAY geometri
  • RJ45-plugger med gullforgylte kontakter

Epic Streaming Cable benytter The Chord Companys Tuned ARAY geometri, og er utstyrt med sølvbelagte ledere der hvert tvinnet lederpar har en egen skjerm samt en overliggende skjerm for hele kabelen.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
104586