Chord C-screenX høyttalerkabel

Chord C-screenX - Hvit

Høyttalerkabel - Pris pr. meter

C-series er The Chord Companys «entry level» kabler. C-screen som er høyttalerkabelen i serien er likevel godt konstruert med god kvalitet på materialene som er valgt.

Les test av Chord C-ScreenX her:

Hi-Fi Choice recommended The Chord Company C-ScreenX

Varenr: 114375
135,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Bergen
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

C-screen er en skjermet høyttalerkabel som passer til både stereo og hjemmekino høyttalere. Kabelen er kun 9 mm i diameter og er diskret og fleksibel slik at du kan legge åpent eller i rør uten at den stikker seg ut i interiøret.

  • Twisted pair konfigurasjon
  • Skjermet kabel
  • XLPE isolasjon
  • Oksygenfritt kobber
  • AWG 16

Solid konstruksjon

C-screen benytter ledere av flertrådet oksygenfritt kobber som er arrangert i en twisted-pair konfigurasjon og isolert med XLPE for å redusere interferens. Kabelen er så isolert med en ytre PVC-kappe som reduserer mekanisk støy og plaserer lederne korrekt i forhold til tvilling-folie skjermen som sørger for at kabelen ikke fanger opp støy fra omgivelsene.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info
Conductor High Purity OFC
Insulation XLPE
Configuration Twisted pair
Shielding High density foil. PVC outer jacket
AWG 16
mm2 1.31
Overall dia 9mm
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
156661