156661

Chord C-screenX - Hvit

Høyttalerkabel - Pris pr.m

C-series er The Chord Companys «entry level» kabler. C-screen som er høyttalerkabelen i serien er likevel godt konstruert med god kvalitet på materialene som er valgt.

Tester:

 

Hi-Fi Choice recommended The Chord Company C-ScreenX

Varenr: 114375
115,-
-+
Bestillingsvare (19 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

C-screen er en skjermet høyttalerkabel som passer til både stereo og hjemmekino høyttalere. Kabelen er kun 9 mm i diameter og er diskret og fleksibel slik at du kan legge åpent eller i rør uten at den stikker seg ut i interiøret.

  • Twisted pair konfigurasjon
  • Skjermet kabel
  • XLPE isolasjon
  • Oksygenfritt kobber
  • AWG 16

Solid konstruksjon

C-screen benytter ledere av flertrådet oksygenfritt kobber som er arrangert i en twisted-pair konfigurasjon og isolert med XLPE for å redusere interferens. Kabelen er så isolert med en ytre PVC-kappe som reduserer mekanisk støy og plaserer lederne korrekt i forhold til tvilling-folie skjermen som sørger for at kabelen ikke fanger opp støy fra omgivelsene.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Gruppe 2 Kabel
Gruppe 3 Lyd
Merke The Chord Company


Conductor High Purity OFC
Insulation XLPE
Configuration Twisted pair
Shielding High density foil. PVC outer jacket
AWG 16
mm2 1.31
Overall dia 9mm
SUPPORT
156661