Chord ClearwayX Høyttalerkabel 2 x 1,5 meter

Chord ClearwayX

Høyttalerkabel 2 x 1,5 meter

The Chord Company ClearwayX er en oppdatert og forbedret utgave av denne prisvinnende høyttalerkabelen. Her får du svært høy kvalitet til en gunstig pris.
Varenr: 113291
3 895,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (14 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

The Chord Company ClearwayX høyttalerkabel benytter 14 AWG flertrådet leder i oksygenfritt kobber. Valget av isolator har mye å si for kabelens ytelse, og ClearwayX er oppdatert med XLPE-isolatoren, som har egenskaper som er svært lik kablene som benytter PTFE. Lederne i kabelen er arrangert i en twisted-pair konfigurasjon før en myk PVC-isolasjon blir lagt på lederne. Dette er med på å redusere mekanisk støy og gir skjermen riktig avstand i forhold til lederne. Ved å skjerme lederne isoleres kabelen mot støy fra omgivelsene slik at signalet overføres så rent og uforstyrret som mulig.

  • Ledere i oksygenfritt kobber
  • Twisted-pair konfigurasjon
  • Skjermet kabel
  • AWG 14
  • XLPE isolasjon

 

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info
Conductor High purity OFC
Insulation XLPE
Configuration Twisted pair
Shielding Dual high density foil. Translucent PVC outer jacket
AWG 14
mm2 2.08
Diameter 10.5mm
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Chord ClearwayXHøyttalerkabel 2 x 1,5 meterJeg er veldig fornøyd med disse høyttalerkabler.
136470