System Audio Saxo 40 - Sort Gulvstående høyttalere System Audio Saxo 40 - Sort Gulvstående høyttalere System Audio Saxo 40 - Sort Gulvstående høyttalere System Audio Saxo 40 - Sort Gulvstående høyttalere System Audio Saxo 40 - Sort Gulvstående høyttalere System Audio Saxo 40 - Sort Gulvstående høyttalere System Audio Saxo 40 - Sort Gulvstående høyttalere System Audio Saxo 40 - Sort Gulvstående høyttalere

System Audio Saxo 40 - Sort

Gulvstående høyttalere

System Audio Saxo 40 er laget for deg som liker stor lyd, men ikke store høyttalere. Opplev et overvelmende lydbilde fra en høyttaler som låter mye større enn den er.

System Audio Saxo 40 - hifinews higly commended

Varenr: 120279
8 990,-Tilbudspris
Førpris: 14 990,-
-+
orange-stock-iconBekreftet til lager 05.07.2024

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Stor lyd uten store høyttalere

Du elsker flott lyd, men ikke store høyttalere. Derfor velger du SA saxo 40. Det høres overveldende ut, men det fyller ikke stua.

SA saxo 40 er en høyttaler i nytt format. Den er mindre enn en vanlig gulvhøyttaler, men lyden er overraskende stor takket være en helt ny type basshøyttaler som ikke krever et stort kabinett. En annen grunn til den store lyden er den patenterte akustiske DXT-linsen som effektivt fyller stuen med lyd.

Bruk SA saxo 40 i et godt musikkanlegg (min. 30 watt) og få utrolige musikalske opplevelser med all slags musikk. De nye SA saxo 40 basshøyttalerne er utviklet på erfaringene som førte til pandion-familien og du bør ha store forventninger.

Det er en overraskende høyttaler som høres langt større ut enn den er.

 

Oppfyller drømmen om stor lyd

SA saxo 40 er en av de beste kompakte gulvhøyttalere System Audio har laget. Den oppfyller drømmen om stor lyd, men den leverer mer enn det. Diskanthøyttaleren med det patenterte DXT-objektivet dekker stuen jevnt med lyd, og gir deg fantastiske opplevelser uansett hvor du er.

Diskanthøyttaleren er et nytt design som er utviklet i nært samarbeid mellom SA sitt lytteteam og ingeniører. Suksessen ligger i å skape en lydkvalitet med en sublim balanse mellom de fine detaljene i musikken.

Den viktige mellomtonen er produsert i samarbeid mellom de to bass/mellomtonehøyttalerne. De deler lyden mellom seg og reduserer forvrengning betraktelig. Nyt for eksempel den lave forvrengningen når du virkelig vil forstå teksten i en sang. Instrumenter og lyder fremstår som klare og levende, og med en så ren lyd er det en fornøyelse å høre bakgrunnsmusikk.

 

Testet av musikkelskere

System Audio er det eneste høyttalermerket som er grunnlagt av en musiker. Det betyr at de jobber målrettet med lyden og tester høyttalerne på mange måter for å sikre at den er helt riktig. For eksempel bruker de en stor gruppe musikere og musikkelskere til å teste høyttalerne. Jobben deres er å teste høyttalerne med mye musikk og stiler. De tester for eksempel om det er lett å følge rytmen i musikken. De merker om sangstemmer presenteres med riktig glød og tilstedeværelse. De bruker dynamisk musikk, for å se om lydbildet forblir intakt, når høyttaleren virkelig må fungere, og akustisk musikk brukes for å bestemme hvor realistisk og realistisk lyden er.

Hos System Audio har lyd siste ordet.

Teknisk info
Load capacity: 135 Watt
Impedance: 4-8 ohm
Efficiency: 89 dB (2Pi, 2.83 V, 1m)
Frequency range (+/- 3 dB): 40 - 25,000 Hz
Dele filter: 2200 Hz (24 dB/oct.)
Treble: 1 x T25DXT Ti
Bass speaker: 2 x W1408 saxo
Principle: 2-way bass reflex
Recommended amplifier: min. 30 Watt
Dimensions (W x H x D) cm: 16.5 x 84.5 x 25
Dimensions foot (W x D) cm 21.5 x 30
Recommended location: Floor, 5-35 cm from back wall
Kundeanmeldelser
242802