System Audio Legend 10.2 Silverback - senterhøyttaler System Audio Legend 10.2 Silverback - senterhøyttaler System Audio Legend 10.2 Silverback - senterhøyttaler

System Audio Legend 10.2 Silverback

Aktiv trådløs senterhøyttaler - Sort

System Audio Legend 10.2 Silverback er laget for å kunne brukes som en senterhøyttaler i Legend Silverback serien, eller den kan brukes som en ren stereohøyttaler. Høyttaleren kan kobles til ditt anlegg med en XLR-kabel eller trådløst via Stereo Hub eller Surround Hub (kommer). Pris pr stk.
Varenr: 114722
19 495,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

System Audio Legend 10.2 Silverback er en aktiv 3-veis høyttaler utstyrt med èn effektforsterker pr element. Total effekt er 225 watt. Høyttalerkabinettet er lukket og passer dermed perfekt på en benk, slik at du kan bruke den som en senterhøyttaler sammen med de andre høyttalerne i Legend Silverback serien. Du kan også bruke høyttaleren i et rent stereo oppsett. Du kan velge om du vil bruke høyttaleren kablet via XLR-kontakten eller trådløst via Stereo Hub eller Surround Hub (kommer).

 • Senterhøyttaler
 • Aktiv 3-veis konstruksjon
 • Lukket kabinett
 • 3 forsterkere i hver høyttaler
 • 225 watt total effekt pr høyttaler
 • DXT akustisk linse
 • WiSA trådløs mottaker
 • DSP
 • Adaptiv bass
 • XLR-kontakt
 • 24 bit / 96 kHz
 • Frekvensområde 35 – 25.000 Hz

Lyd med nerve og sjel

For å lage et vellykket produkt er det ikke bare de tekniske verktøyene som er nøkkelen til suksess. For System Audio er musikken det viktigste. Det betyr at System Audio har et sterkt fokus på lyden og tester høyttalerne på en rekke forskjellige måter for å sikre at de låter helt perfekt. De benytter en stor gruppe musikere og musikkelskere for å teste produktet. Deres jobb er å teste høyttalerne med alle typer musikk og lytte til om det er lett å følge rytmen i musikken, og om vokaler og instrumenter presenteres på en måte som er engasjerende å lytte til.

Kjellerdyp bass

Basselementene som sitter i Legend 10.2 Silverback er en unik konstruksjon og hovedårsaken til høyttalerens store lydbilde. Elementet er laget av karbonfiber og har 40 % lenger slaglengde enn det man normalt finner på tilsvarende elementer. Takket være de innebygde forsterkerne og den digitale signalprosessoren leverer denne høyttaleren bass helt ned til 35 Hz.

DXT akustisk linse

Diskanten i Legend 10.2 Silverback benytter et ultra-lett materiale som er lettere enn en fjær. Diskanten er svært presis og lar deg høre alle nyanser i musikken. System Audio benytter den patenterte akustiske linsen kalt DXT. Denne sørger for at spredningen av lyden fra diskanten er svært kontrollert og man unngår forvrengning som følge av refleksjoner fra andre flater. Hele rommet blir fylt med lyd og du trenger ikke å sitte i sweet-spot for å få et komplett lydbilde.

Gjør det trådløst

SA Legend 10.2 Silverback kan kobles til ditt anlegg med kabel via høyttalerens XLR-kontakt. Du kan også erstatte kabelen med System Audios Stereo HUB eller Surround Hub (kommer) som gir en trådløs overføring som er like god som verdens beste kabel (HUB må kjøpes i tillegg). System Audio benytter den trådløse standarden WiSA som betyr at signalet overføres med 24 bit/96kHz oppløsning og kan snakke trådløst med andre enheter som også bruker WiSA (f.eks Bang&Olufsen, LG, Pioneer, Onkyo, Primare og en rekke flere produsenter). Det trådløse systemet er forberedt på 7.1 hjemmekinolyd (ikke Stereo Hub).

Hvorfor velge en trådløs aktiv høyttaler?

Rent praktisk er den mest åpenbare fordelen enkelhet. Man trenger i utgangspunktet kun 2 høyttalere med en sender som kobles til strøm, og du har et komplett anlegg.

I tillegg er det en rekke tekniske fordeler som har store utslag for lydkvaliteten. I et tradisjonelt anlegg går signalet fra forsterkeren gjennom et delefilter før det når elementene. I delefilteret vil det alltid være et signaltap som kan variere ganske kraftig med hvor komplisert delefilteret er. I en aktiv høyttaler benytter man istedenfor et delefilter en DSP (digital signalprosessor) som sitter før forsterkeren slik at forsterkeren kobles rett til elementet uten signaltap idet hele tatt. I SA Legend 10.2 Silverback har du 3 forsterkere i hver høyttaler. Dette gir en vesentlig bedre effektutnyttelse som er svært hørbar.

En DSP gir også en helt annen kontroll på signalet som man ikke klarer å oppnå med et tradisjonelt delefilter. Man kan sy overgangen mellom elementene mer sømløst sammen og kontrollere frekvensresponsen bedre slik at høyttaleren spiller mer lineært.

Når man spiller høyt vil elementene alltid oppføre seg slik at de prøver å holde igjen og gi mer motstand (litt som å kjøre bil med håndbrekket på). Med en DSP kan man kompensere for denne effekten slik at lydbildet ikke faller sammen når man ber høyttaleren om å spille høyt. Ved lavt volum vil de fleste høyttalere mangle fylde. I og med at folk flest spiller lavt 90% av tiden innebærer det at man nesten aldri utnytter potensialet i anlegget storparten av tiden man bruker det. DSPen i Silverback kompenserer for denne effekten og gir deg 100% ytelse 100% av tiden du bruker ditt anlegg.

Teknisk info
Total amplifier power 225 Watt (3-way active. Three amplifiers in each speaker)
Frequency range 35-25.000 Hz (+/- 1.5 dB)
Cabled analog input Balanced or un-balanced
Tweeter Legend DXT
Woofers 2 x Legend 15/6
Principle Active 3-way, sealed
Upgradable DSP Yes
Built-in wireless WiSA receiver Yes
Made for (up to) 7.1 home theatre Yes
Input Voltage 100-240 Volt
Packing Piece
Dimensions (WxHxD) cm 50,4x19x26,5
Recommended placement Shelf, stand or wall
Finish White or black satin
Front grille color Similar to cabinet
In the box Front grille for vertical placement
Accessories Front grille in white or black
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
162456