Sonus Faber Olympica Nova Wall - stk Vegghøyttaler - Wenge Sonus Faber Olympica Nova Wall - stk Vegghøyttaler - Wenge Sonus Faber Olympica Nova Wall - stk Vegghøyttaler - Wenge Sonus Faber Olympica Nova Wall - stk Vegghøyttaler - Wenge

Sonus Faber Olympica Nova Wall - stk

Vegghøyttaler - Wenge

Sonus Faber Olympica Nova Wall er vegghøyttaleren i serien. Her får du imponerende lydkvalitet på nivå med de andre modellene i serien fra en høyttaler som ikke tar opp verdifull gulvplass. Pris pr stk.
Varenr: 130178
39 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (0 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sonus Faber Olympica Nova bygger videre på Olympica-serien som ble lansert i 2013. Felles med den gamle serien er en gjennomført høy møbelkvalitet og et fantastisk elegant design. Ellers er den nye serien kraftig oppgradert på alle områder. Olympica Nova Wall er utstyrt med en 28 mm silkedome diskant og et mellomtone/basselement på 15 cm samt en passiv radiator på 15 cm.

 

  • 2-veis vegghøyttaler
  • 28 mm DAD silkedome diskant med Neodymium magnet
  • 15 cm Ultradynamisk mellomtone-enhet med cellulose-fiber membran
  • 15 cm passiv radiator
  • Frekvensområde: 50-35.000 Hz
  • Delefrekvens: 2.500 Hz
  • Følsomhet: 87 dB
  • Nominell impedans: 4 ohm
  • Anbefalt forsterkereffekt: 35 -250 watt

 

 

Organisk form

Olympica Novas asymmetriske form er et originalt designkonsept som gir høyttaleren svært god kontroll på luften som beveger seg internt i kabinettet. Mangelen av flate og parallelle flater sørger for at det ikke oppstår stående lydbølger som forvrenger lydbildet.

 

Sonus Faber Olympica Nova Wall vegghøyttaler

 

Diskant med DAD teknologi

I Olympica Nova sitter det en 28 mm silke-dome diskant med DAD teknologi (Damped Apex Dome). DAD er en lokal demping av domediskantens toppunkt som reduserer motfasen som dette området ofte produserer. I en standard diskant-dome vil måten dette området oppfører seg på forårsake at høye frekvenser rulles tidlig av. Diskanter med DAD teknologi tillater en mer presis og utvidet gjengivelse av høye frekvenser. I Nova er DAD strukturen fullstendig redesignet og består av et formstøpt aluminiumstykke som inkluderer både ringen og buen som sitter over domen. Resultatet er at systemets styrke og presisjon er forbedret.

 

Sonus Faber Olympica Nova Wall vegghøyttaler

 

Mellomtone/basselement

Mellomtone elementet i Olympica Nova benytter en spesialutviklet konstruksjon som består av cellulose, bastfiber, silkebomull og andre naturlige materialer. Membranene er lufttørket som gir en ujevn overflate med varierende tetthet. Dette er med på å dempe resonanser og gir mellomtonen en naturtro og realistisk karakter. Elementet som sitter i veggmodellen er konstruert på samme måte som i sine gulvstående søsken, men med to forskjeller. Støvhetten er helt lukket for å maksimere den bevegelige flaten. Spolen og magnetfeltet som driver den er optimert for bassgjengivelse med mye lenger slaglengde slik at man kan flytte vesentlig mer luft uten forvrengning.

 

Sonus Faber Olympica Nova Wall vegghøyttaler

 

Enestående kvalitet

Sonus Faber Olympica Novas mest unike trekk er det fantastiske kabinettet som holder en gjennomført kvalitet man sjelden ser noe annet sted. I motsetning til MDF-platene som benyttes i de fleste andre høyttalere på markedet i dag, er Olympica Novas kabinett laget av åtte lag bøyet treverk som gir kabinettet en ekstrem rigiditet. Internt er kabinettet avstivet med nøye plasserte kabinettforsterkninger som reduserer vibrasjoner og lar elementene få det beste mulige fundamentet til å bevege luften i rommet.

Teknisk info
SYSTEM

2 way

passive radiator

wall mount loudspeaker system

LOUDSPEAKERS

Tw: H28 XTR3. Neodymium “cup design” motor system with DAD™, Ø 28 mm

Mw: MW15 XTR2-04, CCAW wire on a “eddy current free” voice coil, Ø 150 mm

CROSSOVER 2.500 Hz
FREQUENCY RESPONSE 50 Hz – 35.000 Hz
SENSITIVITY 87 dB SPL (2.83V/1 m)
NOMINAL IMPEDANCE 4 ohm
SUGGESTED AMPLIFIER POWER OUTPUT 35 W – 250 W, without clipping
DIMENSIONS (HXWXD) 562 x 309,3 x 234,5 mm
WEIGHT 9 Kg ea – net weight
DOWNLOAD Owner"s manual
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
105535