Sonus Faber Sonetto Wall - stk Vegghøyttaler - Valnøtt Sonus Faber Sonetto Wall - stk Vegghøyttaler - Valnøtt Sonus Faber Sonetto Wall - stk Vegghøyttaler - Valnøtt Sonus Faber Sonetto Wall - stk Vegghøyttaler - Valnøtt

Sonus Faber Sonetto Wall - stk

Vegghøyttaler - Valnøtt

Sonetto er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en unik kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design! Sonetto Wall kan brukes som en stereohøyttaler i et musikkanlegg eller en bakhøyttaler til et hjemmekinosystem. Pris pr stykk.
Varenr: 129403
11 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (19 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sonetto har flere fellestrekk fra Homage Tradition serien, alle modellene benytter det karakteristiske lutt-formede kabinettet med optimale akustiske egenskaper, som i kombinasjon med nøye utvalgte komponenter bidrar til en realistisk og engasjerende musikkopplevelse! Sonetto Wall har identisk oppbygning og kvalitetsnivå som de øvrige Sonetto modellene og vil fungere fint som en bakhøyttaler i en hjemmekino eller som en stereohøyttaler i et musikksystem.

  • 2-veis vegghøyttaler
  • 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran
  • 15 cm Passiv radiator
  • 29 mm "Arrow Point", silkedome
  • Frekvensområde: 60-25.000 Hz
  • Delefrekvenser: 3800 Hz
  • Følsomhet: 89 dB
  • Nominell impedans: 4 ohm
  • Anbefalt forsterkereffekt: 30 -150 watt
  • Inkludert veggfeste

Naturlig lyd, naturlige materialer!

Høyttalerelementene er fremstilt i naturlige materialer, blant annet har den 18 cm store mellomtone/bass enheten et spesialutviklet membranmateriale av lufttørket cellulosemasse som bidrar til en naturlig gjengivelse av mellomtonen. Diskanten ivaretas av en 29 mm silke-dome med Sonus Fabers unike DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

 

 

 

Gjennomført kvalitet

Sounus faber gir deg en helt unik eierglede. I tillegg til den fantastiske lydkvaliteten er kabinettene konstruert med en gjennomført kvalitet man sjelden finner noe sted. Sonetto Wall har en frontbaffel som er en integrert del av høyttalerens buede kabinett. Den elegante formen gjør den enkel å plassere på vegg i de fleste rom.

 

 

Sonus Faber Sonetto Wall vegghøyttaler

 

DAD - Damped Apex Dome

DAD er en lokal demping av domediskantens toppunkt som reduserer motfasen som dette området ofte produserer. I en standard diskant dome vil måten dette området oppfører seg på forårsake at høye frekvenser rulles tidlig av. Diskanter med DAD teknologi tillater en mer presis gjengivelse av høye frekvenser.

 

 

Sonus Faber Sonetto Wall vegghøyttaler

 

Plasseringsvennlig

Sonus Faber har lagt vekt på at høyttalerne skal være enkle å integrere i stuen. Sonetto Wall kan monteres på vegg med det medfølgende veggfestet som har mulighet til å vinkle høyttaleren noe inn mot lytterposisjonen.

 

 

Sonus Faber Sonetto Wall vegghøyttaler

 

Teknisk info
SYSTEM 2-way on-wall speaker. Passive radiator design.
LOUDSPEAKERS

Tw: High Definition DAD™ driver. DKM dome diaphragm, Neo Magnet system. Ø 29mm

Mw: Ultra-free compression basket. Custom diaphragm made with cellulose pulp and other natural fibers, Ø 150mm cone driver. Ø 150mm cone passive radiator.

CROSS-OVER 3.800Hz
FREQUENCY RESPONSE 60 Hz – 25.000 Hz
SENSITIVITY 89 dB SPL (2.83 V/1m)
NOMINAL IMPENDANCE 4 ohm
SUGGESTED AMPLIFIER POWER OUTPUT 30W – 150W, without clipping
LONG-TERM MAX INPUT VOLTAGE (IEC 268-5) 20 V rms
DIMENSIONS (HxWxD) 500 x 291 x 163 mm
WEIGHT 4,8 Kg ea – net weight
DOWNLOAD Manual
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
102073