Sonus Faber Lumina V Amator - Valnøtt Gulvstående høyttalere Sonus Faber Lumina V Amator - Valnøtt Gulvstående høyttalere Sonus Faber Lumina V Amator - Valnøtt Gulvstående høyttalere

Sonus Faber Lumina V Amator - Valnøtt

Gulvstående høyttalere

Amator er et betydningsfullt navn, som alltid har preget alle de spesielle Sonus faber-modellene, og har blitt synonymt med unikhet. Enhver entusiast vet at fra dette navnet er det riktig å forvente høy kvalitet og engasjerende lytting.

Sonus faber Lumina V Amator - hifi news outstanding product

Varenr: 120005
41 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sonus faber Lumina V Amator bygger på Lumina V, med oppgradert teknologi og nye finisher!

Lumina V Amator delefilteret er redesignet og har arvet egenskaper fra den nye Homage-kolleksjonen. Mange av løsningene som er tatt i bruk på de nye spesialmodellene er arvet av Amati G5 og Guarneri G5. Crossover på delefilternettverk er nå på 2850 Hz, en 250 Hz forbedring fra Lumina V, som løfter lytteopplevelsen til nye høyder.

 

Håndlaget i Italia

Lumina er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en attraktiv kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design!

Plasseringsvennlig

Lumina V Amator er enkel å plassere, med bassrefleksport i bunnen av kabinettet kan høyttaleren plasseres tett inntil bakvegg. Uavhengig av plassering spiller Lumina V Amator med en kompromissløs åpenhet og naturlighet kombinert med imponerende bass og dynamikk.

Lutt-formet kammer for mellomtone og diskant elementene

Mellomtone og diskant elementene er plassert i et eget lutt-formet kammer som reduserer resonanser og stående bølger som påvirker lydkvaliteten. I tillegg bidrar kammeret til intern forsterkning av selve kabinettet. Resultatet er en imponerende og naturlig gjengivelse av mellomtoneområdet. Artisan of Sound!

Naturlig lyd, naturlige materialer!

Sonus Faber benytter naturlige materialer på alle høyttalerelementene. Bass og mellomtone elementene har en egenutviklede papirmembraner som fremstilt av spesialutviklet lufttørket cellulosemasse. Diskantelementet er hentet fra Sonetto-serien hvor det benyttes en silkedome med Sonus Fabers DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

Teknisk info

3-veis gulvhøyttaler

2 stk 16.5 cm lettvekts basselementer

15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran

29 mm DAD silkedome

Frekvensområde: 38-24.000 Hz

Delefrekvenser: 260, 2600 Hz

Følsomhet: 90 dB

Nominell impedans: 4 ohm

Anbefalt forsterkereffekt: 50-300 watt

Vekt 23kg.

Dimensjoner (HxBxD): 105, 28 x 37.3 cm

Kundeanmeldelser
239895