Sonus Faber Lumina II Amator - Valnøtt Bokhyllehøyttalere Sonus Faber Lumina II Amator - Valnøtt Bokhyllehøyttalere Sonus Faber Lumina II Amator - Valnøtt Bokhyllehøyttalere

Sonus Faber Lumina II Amator - Valnøtt

Bokhyllehøyttalere

Sonus Faber Lumina II Amator er en passiv bokhyllehøyttaler, som bygger videre på alle styrkene fra sin forgjenger, Lumina II. Med Amator modellen får du enda bedre ytelse og en kraftig oppgradering av delefilteret.

Pris per par.

Varenr: 119660
17 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sonus Faber Lumina II Amator: En høyttaler som oser av italiensk eleganse og lydkvalitet.

 

Eksklusivt design:


Lumina II Amator er en del av Sonus Fabers Lumina-kolleksjon, og den er laget i den ikoniske Sonus Faber-fabrikken i Vicenza, Italia. Materialene inkluderer tre og skinn, og den har en enkel, firkantet design med nye frontpaneler i 45-graders trestruktur. Denne høyttaleren er ikke bare en lydopplevelse, men også et kunstverk som vil pryde ethvert rom.

 

Forbedret ytelse:
 

Lumina II Amator bygger videre på styrkene til den vanlige Lumina II. Amator kan skryte av et oppgradert delefilter med teknologi og komponenter fra den nye High-End Homage serien. Dette gir en detaljrikdom og gjennomsiktighet som er tidligere uhørt for prisklassen, men med Sonus Faber sin anerkjente musikalitet i behold.

 

Italiensk håndverk:


Sonus Faber er kjent for sitt håndverk og oppmerksomhet på detaljer. Lumina II Amator er intet unntak. Den er laget med lidenskap og dyktighet av italienske mestere. Denne høyttaleren er ikke bare en teknisk prestasjon, men også et uttrykk for italiensk kultur og tradisjon.

 

Lumina II Amator er ikke bare en høyttaler – den er en opplevelse. Enten du er en lydentusiast eller bare ønsker å nyte musikk på sitt beste, vil denne høyttaleren ta deg med på en reise gjennom lydens verden.

Teknisk info
System
2-way shelf loudspeaker system
Vented box design.
Loudspeakers
Tw: Ø 29mm high-definition DAD™ driver
Mw: Ø 150mm paper cone driver.
Crossover Points
2600 Hz
Frequency response
55 Hz -24.000 Hz
Sensitivity
86dB SPL (2.83V/1m)
Nominal impedance
4 ohm
Recommended amplifier power
30W – 150W, undistorted signal
Product dimensions (HxWxD)
304 x 180 x 263mm
Dimensions with packaging (HxWxD)
43.5 x 38.0 x 49.0 cm
Weight
5.8 Kg
Packaging weight
7.0 Kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
235196