Sbooster lineær PSU MKII Strømforsyning - 9V-10V Sbooster lineær PSU MKII Strømforsyning - 9V-10V Sbooster lineær PSU MKII Strømforsyning - 9V-10V Sbooster lineær PSU MKII Strømforsyning - 9V-10V Sbooster lineær PSU MKII Strømforsyning - 9V-10V Sbooster lineær PSU MKII Strømforsyning - 9V-10V Sbooster lineær PSU MKII Strømforsyning - 9V-10V

Sbooster lineær PSU MKII

Strømforsyning - 9V-10V

Sbooster lar deg bytte ut den billige veggvorten med en lineær strømforsyning av høy kvalitet. 9-10 Volt.

 

Lyd og Bilde test SBooster

Varenr: 130567
4 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Billige eksterne strømforsyninger får man stort sett levert på alt av rimelig utstyr som platespillere, RIAA-trinn, DAC-er, streamere og musikkservere. I all hovedsak er disse i bruk fordi de er svært energiøkonomiske og fungerer verden over. Så hva om man kunne bytte disse billige strømforsyningene og erstatte dem med en velkonstruert lineær PSU med ringkjernetrafo, lavt støygulv, meget presise spenningsregulatorer og stjernejords referanse? Svaret er Sbooster!

 

 • PCB: Dobbeltsidig 2oz. kobber
 • PCB: Gullbelagt finish
 • Bedre og tykkere kjølevoks
 • Oppgradert intern kabling: Sølvbelagt kobber av høy kvalitet med PTFE-isolasjon
 • Ringkjernetrafo
 • Elektrostatisk skjerming
 • HF Magnetisk skjerming
 • Oppgraderte kondensatorer
 • Forbedret referansekrets
 • Neste generasjons split-current enhet
 • Ny DC-utgangskabel med ekstra skjerming, hylse og gullbelagte kontaktpinner
 • Spesiallagde DC-plugger

 

Oppgrader strømforsyningen

Det er ingen hemmelighet at kvaliteten på strømforsyningen ofte gir store utslag på kvaliteten når det gjelder lydprodukter. Det er utvilsomt en del av essensen når budsjettlyd blir til High-End. Både i hi-fi og pro-verden er dette et yndet område for eksperimentering og mulige oppgraderinger. I pro-verden finnes det eksempler på master bus kompressorer som lar teknikeren velge mellom jern, stål eller nikkelkjerne trafo, et triks som farger lyden på ulike måter. På en lignende måte vil et bytte til en strømforsyning med forbedrede og mer sofistikerte egenskaper kunne gi deg et betraktelig lydmessig løft når du avspiller lyd hjemme. Da ikke for å oppnå kolorasjon, men en kvalitativ forbedring av ytelsen nettopp fordi strømforsyningen med sin høyere presisjon gjør arbeidsbetingelsene for komponenten din bedre. 

 

Sbooster strømforsyning

 

Teknologi

I Sboosteren sitter et 2-stegs nettfilter med separat choke for jord og begge faser. I tillegg er det påspandert en MOV for å beskytte apparatet mot spenningstopper. Filteret kommer i forkant av ringekjernetrafoen og sørger for at både jord og strøm renses slik at ikke høyfrekvent støy når videre i strømforsyningen. Selve trafoen er naturligvis ringkjerne for sine gode lydmessige egenskaper og er overkonstruert i forhold til kapasiteten den skal levere. For å legge til at Sbooster ikke tar snarveier, så har de også spandert en kobberskjerm mellom primære og sekundere vindinger i trafoen. Her skal støy ikke få passere! Etter trafoen kommer noen lynkjappe likerettere og en deilig overspekket kondensatorbank for rask, sømløs og lytefri leveranse av strøm. Sammen med den meget presise spenningsregulatoren kunne Sbooster sagt seg fornøyd, men de vil simpelthen ikke gi seg! For å øke hastigheten på strømforsyningen ytterligere har Sbooster så laget en "split-current»-modul plassert på kabelen, som da deler opp lav og høyfrekvente pulser. Dette for at forsyningen skal respondere til apparatets behov raskere og mer nøyaktig. BOTW P&P er derfor på alle måter utrolig imponerende, gjennomtenkt og velkonstruert til prisen. Med sølvloddetinn på alle loddepunkter er den på toppen av alt også produsert i EU!

Teknisk info
Output Voltage & Current

9V - 2.33A

10V - 1.25A

10.5V - 1.1A

Transformer 50VA audio grade toroidal with electrostatic and magnetic shielding
Mains filter High performance dual stage mains filter with earth line choke
Rectifier bridge Power Schottky barrier rectifiers
Bulk capacitors Low Impedance High Ripple Current Capacitors
Regulator High-current ultra fast transient response LDO with external high precision shunt reference circuit
Filter capacitors Non inductive polypropylene film capacitors
DC power cord 95cm 16 AWG spiral shielded, additional shielding and qualitly sleeving, integrated Sbooster Split-current system and interchangeable gold plated DC-plug-connector
Mains cable Stock supplied
Dimension 240*130*75mm
Weight 1.85Kg
Safety approvals CE/GS/CCC/KC/CTUVUS/FCC/PSB IEC60065 standard
The packaging of the BOTW P&P ECO MKII includes

1x BOTW P&P ECO

1x DC tip 5.5 x 2.5 x 11mm

1x DC tip 5.5 x 2.1 x 11mm

1x DC tip 5.0 x 3.0 x 10mm (HP plug)

1x DC tip 4.8 x 1.7 x 10mm

1x DC tip 4.0 x 1.7 x 10mm

1x DC tip 3.5 x 1.35 x 9.5mm

1x Micro USB plug

1x Manual

1x Mains cable

Kundeanmeldelser
105517