Ruark RS1 Subwoofer 6,5" Ruark RS1 Subwoofer 6,5"

Ruark RS1

Subwoofer 6,5"

RS1 handler ikke om dundrende, overdreven bass, men om dyp, kontrollert og ikke minst en musikalsk bass.

Varenr: 119714
4 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Bass, musikkens fundament!

Det er bassen som får deg til å føle rytmen, grooven og følelsen til en sang. Bass kan få hjertet til å slå raskere, kroppen din beveger seg og humøret ditt endres. Enten du lytter til rock, pop, hiphop, jazz eller klassisk musikk, gir bassen en dimensjon til musikalsk nytelse, det er derfor Ruark har utviklet den helt nye subwooferen RS1.

Kontrollert!

RS1 handler ikke om dundrende, overdreven bass, men om dyp, kontrollert og ikke minst en musikalsk lyd. For å oppnå dette har kabinettet og de tilpassede driverne blitt optimalisert og innstilt for å levere naturlig bass, som er rask og rytmisk.

Subwooferen drives av en kraftig 100-watts klasse D-forsterker. Denne nye generasjonen forsterker har god kontroll over basselementet på alle lydnivåer, soft-clipping er innebygd hvis subwooferen noen gang skulle bli overbelastet for å unngå skade. Oppsett og justering er enkel og med auto-på/standby vil RS1 automatisk slå seg av og på etter behov.

 

 

Utviklet gjennom etterspørsel!

Årsaken Ruark`s til utviklingen av RS1 var på grunn av etterspørselen fra kunder som ba om en sub for dems prisvinnende MR1 Bluetooth-høyttalere. Dem så også at det var behov for en subwoofer med stil. Der mange subwoofere ser lite attraktive ut i et hjemmemiljø. Det skreddersydde gitteret og de håndlagde trepanelene til RS1 gjør at den passer sømløst sammen med andre møbler, noe som gjør det til et produkt som kunder vil være stolte av å vise i hjemmene sine.

Forbedre opplevelsen din!


RS1 leverer dyp bass som mindre høyttalere ikke klarer, og gir en mer tilfredsstillende og realistisk lydopplevelse. Den er et perfekt tillegg til MR1- og R3S-modeller eller faktisk et hvilket som helst annet system der det kreves en subwoofer med stil og god lyd, som gir gleden av bass i hver tone og sang.

Teknisk info
Frekvensrespons: 25Hz – 200Hz
Drivere: 170 mm fiber aktiv driver og 170 mm passiv driver
Forsterker: 100W RMS Klasse D
Kontroller: Justerbar delefilter: 50–180Hz, inngangs-/volumnivåkontroll og 180 graders fasebryter
Auto on: Slår seg automatisk på og går i dvale etter 15 minutter når det ikke registreres noe signal
Strømforbruk: 0,5W standby, 2,0W tomgang
Produktvekt: 6,7 kg
Dimensjoner H300 × B250 × D265mm (inkl. føtter og kontroller)
Boksen inneholder: RS1 subwoofer, nettledning, 1,5 m RCA-kontaktledning og hurtigstartguide

 

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
235935