Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller Pro-Ject X2 - Satin hvit Platespiller

Pro-Ject X2 - Satin hvit

Platespiller

Pro-Ject X2 er en oppgradert utgave av den prisvinnende X1. Med et mer massivt chassis og tallerken, bedre pickup og arm er en allerede fantastisk platespiller blitt enda bedre!

 

Stereonet Pro-Ject X2 Hometheater review Pro-Ject X2

Varenr: 130106
9 990,-Tilbudspris
Førpris: 14 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

"Den velspillende Pro-Ject X2 er platespilleren man skal velge i denne prisklassen"
Lyd og Bilde

 

Pro-Ject har laget platespillere siden 1991 og har laget alle sine platespillere i tråd med sin konstruksjonsfilosofi: produktene skal være enkle, men med teknisk korrekt design, ha materialer av høy kvalitet og være håndlaget i EU. X2 er en platespiller i ekte Pro-ject ånd som leverer best mulig lyd til prisen og er kun utstyrt med det du trenger for å spille plater – hverken mer eller mindre.

 

 • Elektronisk hastighetsvelger
 • Stillegående motor
 • Ekstremt presist lager
 • 2 kg tung akryl tallerken
 • 9" karbon/alu sandwich tonearm
 • TPE-dempet motvektslodd
 • Pro-Ject Pick-IT 2M Silver pickup
 • Massivt og tungt MDF chassis (50mm)
 • Spesiallaget Phono-kabel
 • Justerbare aluminium/TPE føtter
 • Støvlokk
 • Håndlaget i Europa

 

Presis hastighetskontroll

X2 benytter en sofistikert DC/AC-generator som kombinert med hastighetskontroll-kortet leverer ren og stabil strøm til den stillegående motoren. Dette gjør at motoren går mye jevnere enn en direkte-koblet AC-motor. For å sikre at vibrasjoner fra motoren ikke forplanter seg i chassiset og videre til nålen er motoren montert i et eget oppheng. X2 har et forbedret oppheng med et TPE (termoplastisk gummi) belte som sørger for at motoren er i vater og flyter fritt.

 

 

Pro-Ject X2 platespiller

 

Robust tallerken

Den presise motoren er koblet til tallerkenen med en reim av gummi. X2 benytter et tallerkensystem med en tung, ikke-resonerende akryl tallerken på 2 kg som ligger oppå en undertallerken med et svært presist lager (0,001mm toleranse) som sikrer minst mulig friksjon når tallerkenen spinner rundt. Materialene er nøye utvalgt for å gi pickupen best mulig betingelser for å lese av vinylrillene med høy presisjon.

 

 

Pro-Ject X2 platespiller

 

9" tonearm

Til X2 benytter Pro-Ject en bedre tonearm enn den du finner på X1. Armen som er en 9" karbon/aluminium sandwitch-konstruksjon har et lenger armrør som er tykkere og har høyere masse med bedre intern demping. Armbasen er også oppgradert for å kompensere for den ekstra massen. Resultatet er en arm som er mer stabil og sporer enda mer presist. Azimut og VTA kan justeres slik at pickupen sporer perfekt i rillene. Et TPE-dempet (termoplastisk gummi) motvektslodd medfølger og sørger for ytterligere reduksjon av resonanser.

 

 

Pro-Ject X2 platespiller

 

Pro-Ject Pick-IT 2M Silver pickup

X2 benytter en Pro-Ject Pick-IT 2M Silver pickup som er produsert av Ortofon på Pro-jects spesifikasjoner.

 

 

Pro-Ject X2 platespiller

 

Solid chassis

For å sørge for god kontroll på resonanser benytter X2 et chassis som er laget av tung maskinfrest MDF med svært tett masse 50mm). Føttene er en aluminium/TPE sandwitch-konstruksjon med mulighet for høydejustering slik at du kan sørge for at platespilleren er helt i vater og har en god mekanisk avkobling mot underlaget som reduserer vibrasjoner som kan forplante seg videre til den sensitive nålen i pickupen.

 

 

Pro-Ject X2 platespiller

 

Kabel tilpasset platespiller

Det elektriske signalet som genereres av nålens bevegelser i vinylrillene er svært svakt og dermed sensitiv for kvaliteten på kablene som blir brukt til å overføre signalet til RIAA-forsterkeren. Til X1 følger Pro-Jects egenutviklede Connect it E kabel med. Dette er en semi-balansert kabel med lav kapasitans og kraftig skjerming som er spesielt konstruert for å ivareta det sensitive signalet fra pickupen.

 

 

Pro-Ject X2 platespiller
Teknisk info
Speed 33, 45, 78 (electronic speed change)
Principle belt drive
Platter 30mm thick acryl, 2 kg heavy acryl
Main bearing Stainless steel
Speed variance 33: +/-0,25%; 45: +/-0,20%
Wow & flutter 33: +/-0,12%; 45: +/-0,10%
Signal to Noise 70 dB
Tonearm 9” carbon/aluminium sandwich tonearm
Effective arm length 9“/230 mm
Effective tonearmmass 13.5 g
Overhang 18.0 mm
Tracking force range 0 - 30mN (18mN recommended for Pick it 2M Silver)
Included accessory 15V DC / 800 mA power supply
Dust cover
Connect it E Phono RCA cable
Felt mat
Power consumption 4.5 W max / 0.3 W standby
Dimensions 460 x 150 x 340 mm (WxHxD) lid closed
Weight 10 kg net
Downloads Product Information
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
104298