Pro-ject Damp It Dempeføtter 4 stk - Sort Pro-ject Damp It Dempeføtter 4 stk - Sort

Pro-ject Damp It

Dempeføtter 4 stk - Sort

Project Damp It er dempeføtter i gummi som effektivt isolerer komponentene mot underlaget og reduserer vibrasjoner som kan påvirke produktets ytelse.
Varenr: 126581
299,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Lydkomponenter kan være følsomme for mekaniske vibrasjoner, noe som kan begrense ytelsen. Damp it-føtter en perfekt løsning med maksimal effekt til lavest mulig pris. Damp it tilbyr lignende egenskaper som deres overlegne storebror Absorb it, men uten førsteklasses aluminiumshus. Designet for å være plassert under bokhyllehøyttalere eller de originale føttene til sensitivt utstyr som platespillere, rørforsterkere og andre komponenter.
 

Damp it forhindrer overføring av vibrasjoner når den plasseres på vibrerende overflater som glass, metall eller tynne trepaneler. Når Damp it brukes til både bokhyllehøyttalere og platespiller, kan du spille opptil 30 % høyere uten risiko for akustisk tilbakemelding. Høyttalerkabinetter og nesten alle føttene til lydenheter, som platespillere, forsterkere, platespillere er ikke designet for å isolere tilstrekkelig fra frekvensområder som virkelig betyr noe. Damp it  består av høyteknologisk syntetisk gummimateriale, som demper et bredt frekvensområde fra infrasonisk til 500 Hz og forhindrer derfor overføring av vibrasjoner effektivt. Den fungerer som et elektronisk subsonisk filter. På grunn av sin intelligente og robuste design, kan den brukes til alle bokhyllehøyttalere og alt sensitivt utstyr og med med tåler vekt opp til 20 kg.

 

  • Effektiv absorbent for mekanisk avkobling
  • Laget av TPE (Thermoplastic Elastomers)
  • Optimert for å absorbere frekvenser fra 20-500 Hz
  • Passer spesielt til bokhyllehøyttalere, platespillere, CD-spillere, rørforsterkere osv
  • 5 kg pr fot, eller 20 kg ved bruk av 4 føtter
Teknisk info

Suitable weight

  • up to 5 kg net for each foot
  • up to 20 kg maximum using 4 feet

Diameter/height 42mm / 12,7mm

Kundeanmeldelser
104391