Pro-Ject Phono Box S3 B - Sort Balansert Riaa-trinn Pro-Ject Phono Box S3 B - Sort Balansert Riaa-trinn

Pro-Ject Phono Box S3 B - Sort

Balansert Riaa-trinn

Phono Box S3 B er et entry-level Riaa-trinn med funksjoner og teknologi man kun kan forvente fra produkter i langt høyere prisklasser. Her får du et balansert signal til en svært gunstig pris.

Pro-Ject Phono Box S3 B - Outstanding product

Varenr: 117196
4 490,-Tilbudspris
Førpris: 4 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject Phono Box S3 B

Pro-Ject Phono Box S3 B er et balansert Riaa-trinn til en svært gunstig pris. Denne lille kraftpakken av et Riaa-trinn er fullspekket med teknologi og avanserte funksjoner man som regel kun finner i enheter til en mye høyere pris. En av disse funksjonene er Pro-Jects nye True Balanced Connection. Dette er en funksjon som tidligere har vært tilgjengelig kun i Pro-Jects RS-serie. 

 

phono box s3 b

Klar for en hver situasjon

Phono Box S3 B kommer med et helt nytt utvendig ekstriør. Den større formfaktoren har gjort det mulig å implementere flere avanserte funksjoner enn tidligere mulig i denne prisklassen. Det nye karosseriet i stål og aluminium er svært stødig og godt isolert slik at uvelkomne forstyrrelser ikke påvirker lyden. Med S3 kan du koble til 2 platespillere samtidig, og alle parametre for hver tilkobling lagres i enhetens minne. Phono Box S3 passer med et bredt spekter av pickuper, og kan enkelt justeres for å tilpasses andre kilder som CD-spillere og strømmeenheter. På denne måten er S3 B rustet og klar for en hver situasjon.

 

phono box s3 b sølv

 

Naturlig Balanse

Pickuper er balanserte signalledere av natur. Derfor kan det interne ledningsystemet i MM-pickuper være forstyrrende, og man vil trenge MC-pickup for å utnytte det balanserte signalet i sitt fulleste potensiale. Kombinert med Pro-Jects Tru Balanced Connection-kabler får man tilgang til luksuriøse funksjoner som tidligere kun har vært tilgjengelig i de aller dyreste Riaa-trinnene.

 

naturlig balanse

Diskré og symmetrisk

Phono Box S3 B har et diskré gain-stage-system. En diskré krets er satt sammen av helt individuelle og separate elektroniske komponenter. Forsterker-seksjonen er bygd av individuelle deler uten å bruke integrerte kretser. Dette resulterer i en svært god lydkvalitet. Dette systemet optimaliserer støynivået og reduserer det til det minimale, og gir dermed Riaa-trinnet det reneste mulige signalet.

 

 

Diskré og symmetrisk

 

 "True Balanced Connection"

Det symmetriske designet er en grunnleggende komponent i enhetens enestående ytelse. Du kan koble platespilleren til miniXLR-inngangen og nyte alle fordelene ved et balansert signal. Et slikt system kan hente ut de fineste musikalske detaljene, og filtrerer dermed ut støy fra nærtliggende forstyrrelser, som bluetoothenheter og strømkabler.

 

True Balanced Connection

 

 

Håndlaget i Europa

Phono Box S3 B er håndlaget i Europa av teknikere, ingeniører og designere med flere tiår med erfaring bak seg. Dette er et bærekraftig produkt med lang levetid og gode audiofile kvaliteter.

Teknisk info
Input impedance: 10, 50, 100, 1k, 47k ohms
Input capacitance: 50, 150, 300, 400 pF
Gain (+ 6dB using XLR Out sockets): 40, 45, 60, 65 dB
Signal / Noise ratio MM (40dB): 103dBV, 110dBV - 'A' weighted
Signal / Noise ratio MC (60dB): 85dBV, 90dBV - 'A' weighted
THD at 1 kHz: <0,001% MM, < 0,005% MC
THD (20Hz-20kHz): <0,008% MM, < 0,01% MC
RIAA-equalization curve accuracy: <0,3dB / 20Hz - 20kHz
Subsonic filter: at 20Hz with 18dB/octave
Input: 1x 5-pin mini XLR / 1x pair RCA phono sockets
Line-level output: 1x pair RCA, 1x pair XLR
Power supply DC: 18V/500mA
Power consumption: 18V/170mA DC, <0.5 W in standby
Dimensions: 206 x 55 x 153 (164 with sockets) mm (W x H x D)
Weight: 930g without power supply
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
200044