Pro-Ject A1 Helautomatisk platespiller SORT Pro-Ject A1 Helautomatisk platespiller SORT Pro-Ject A1 Helautomatisk platespiller SORT Pro-Ject A1 Helautomatisk platespiller SORT Pro-Ject A1 Helautomatisk platespiller SORT Pro-Ject A1 Helautomatisk platespiller SORT

Pro-Ject A1

Helautomatisk platespiller SORT

Dette er Pro-Jects første platespiller i deres nye helautomatiske platespiller-serie Automatic Line. Du trykker bare på start-knappen og platespilleren gjør resten.

Varenr: 116623
4 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject A1 er deres første platespiller i deres nye kolleksjon Automatic Line. A1 er nemlig helautmatisk og kan starte avspilling ved bruk av en enkel knapp og stopper automatisk når platen er ferdig. Under avsplling kobles alt av automatikken ut, og du vil fortsatt få den klassiske analoge platespillerlyden. Pro-Ject utvikler denne kolleksjonen av helautomatiske platespillere for å komme enda nærmere målet de satte seg selv i 1991: Å bringe gleden av HiFi-stereomusikk til så mange mennesker som mulig.

 

START / STOP

 

Pro-Ject A1 er håndlaget i Tyskland og setter nye standarder for design og funksjonalitet av automatiske platespillere. Platespilleren kommer med en Ortofon OM10 pickup som er ferdiginstallert og justert til å passe perfekt til Project A1. Den har et headshell laget av karbonfiber-forsterket polymer, som gjør det ekstremt lett og stabilt. Chassisen er laget av tykt treverk som forhindrer uønskede ressonanser. Dette gir platespilleren ren lyd og god byggekvalitet.

 

bilde av platespiller med natur i bakgrunnen

 

Tonearmen er av ekstremt lett aluminium. Kombinasjonen mellom denne og OM10 gir utrolig rask respons og detaljert dynamikk. Platespilleren har ferdigjustert nåletrykk og anti-skating, noe som lar deg bruke platespilleren så fort du har tatt den ut av esken. Platespilleren kommer også med innebygd phono forforsterker som kan skrues av dersom du ønsker å bruke en annen, i tillegg til en phono RCA-kabel av svært høy kvalitet for å sikre høyest mulig kvalitet.

 

Teknisk info
Speed33, 45 (electronic speed change)
Drive principlebelt drive, fully automatic
Platterdamped aluminium platter
Wow & flutter33: +/-0,27%; 45: +/-0,25%
Speed drift33: +/-0,75%; 45: +/-0,65%
Signal to noise65dB
Tonearmultra-light-mass 8,3” aluminium tonearm
Effective arm length211mm
Overhang19,5mm
Included accessories15V DC / 0,8A power supply, dust cover, 7‘‘ single adapter, feltmat, phono cable
Power consumption1,5W
Dimensions430 x 130 x 365 mm (WxHxD)
Weight5,6 kg net
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
190303