Naim New Classic NPX 300 PSU Strømforsyning til Naim New Classic Naim New Classic NPX 300 PSU Strømforsyning til Naim New Classic Naim New Classic NPX 300 PSU Strømforsyning til Naim New Classic Naim New Classic NPX 300 PSU Strømforsyning til Naim New Classic Naim New Classic NPX 300 PSU Strømforsyning til Naim New Classic

Naim New Classic NPX 300 PSU

Strømforsyning til Naim New Classic

Ekstern strømforsyning til Naim New Classic.

Naim New Classic NPX 300

Varenr: 117985
84 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

New Classic NPX 300 - external power supply 

Muligheten for oppgradering gjennom eksterne strømforsyninger er selve ryggmargen i Naims designfilsosofi. High-end lydkvalitet koker ofte ned til forbedring av strømforsyningen til kretsene. Så hvorfor tvinge noen til å selge en komponent og be dem kjøpe en ny lignende komponent med bedre strømforsyning, når man bare kan oppgradere selve strømforsyningen?

 

Ekstern PSU gir mindre interferens 

De mest vellydende strømforsyningene i følge Naim er lineære forsyninger basert på ringkjernetrafoer. Disse krever at man er varsom med å plassere dem i nærheten av annen følsom elektronikk. Det beste er egentlig å kutte ut den interne strømforsyningen i pre-amper og DACer helt. Løsningen til Naim har dermed blitt å tilby oppgraderinger med egne eksterne power supply med multipin kabler som kan forsyne dedikerte deler i apparatene direkte. I tillegg til å senke interferens og vibrasjoner internt i apparatene, sørger enda større trafoer, større kondensatorbanker og ekstra presis regulering for enda bedre lyd i komponentene. Forskjellen er betydelig!

 

Naim Discreet Regulator og to utganger

I NPX 300 sitter det hele åtte av Naim egne patenterte diskrete regulatorer. Disse regulatorene er patentert av Naim og sørger for suveren spenningsregulering med ultralavt støygulv til komponentene. NPX 300 har to utganger for ulike kretser. En stor Burndyutgang dedikert til analoge kretser og en mindre Burndyutgang forbeholdt digitale kretser gjør NPX 300 til en perfekt partner for nye NCS 222.

Teknisk info

•    Stor lineær power supply med Naims egen DR-teknologi.

•    Custom førstesorterte audiofile komponenter.

•    8 stk. patenterte Naim DR-moduler for ultrapresis spenningsregulering.

•    Egne Burndykabler for å forsyne NCS 222 er inkludert i prisen.

•    Tilbakekompatibel. Kan forsyne f.eks. NDX, NDX 2 og NAC-N 272 via egen NC til legacy overgangskabel (Burndy).

Kundeanmeldelser
211803