Monitor Audio C280 - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C280 - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C280 - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C280 - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C280 - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C280 - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp

Monitor Audio C280 - stk

Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp

Monitor Audio C280 er utstyrt med elementer av høyere kvalitet enn de enklere modellene i denne serien. Høyttaleren benytter en 8" C-CAM bass og en høyere spesifisert versjon av C-CAM Gold Dome diskanten som også er vridbar. Høyttaleren har en frekvensrespons opptil 30kHz og tåler enda mer effekt enn de enklere modellen. Den vridbare diskanten gjør det enklere å tilpasse lydbildet til lokale forhold. Pris pr stk.
Varenr: 126921
3 995,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Monitor Audio C280 er utstyrt med elementer av høyere kvalitet enn de enklere modellene i denne serien. Høyttaleren benytter en 8" C-CAM bass og en høyere spesifisert versjon av C-CAM Gold Dome diskanten som også er vridbar. Høyttaleren har en frekvensrespons opptil 30kHz og tåler enda mer effekt enn de enklere modellen. Den vridbare diskanten gjør det enklere å tilpasse lydbildet til lokale forhold.

Gold Dome C-CAM diskant

Gold Dome C-CAM diskanten er produsert i en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering som er anodisert med gull til en bestemt tykkelse for å oppnå ideell stivhet og demping. Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøyer for å gi optimal ytelse og sørger for at elementets første oppbrytningspunkt er over 35kHz. Dette gir en svært lineær frekvensrespons i det hørbare området og strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk og film-formater i HD oppløsning. Gull domen er tynnere, lettere og stivere og derfor mer effektiv en diskant-domer produsert i andre materialer, og reduserer dermed forvrengning i det hørbare frekvensområdet.

C-CAM basselementer

C-CAM materialet (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering) ble opprinnelig utviklet av luftfartindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner og Monitor Audio har raffinert bruken av dette materialet i sine mellomklassehøyttalere over flere år. Det ekstremt stive og lette C-CAM membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbryting og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.

Teknisk info

Frequency Response 50 Hz – 30 kHz

Nominal Impedance 6 ohms

Sensitivity (1W@1M) 90 dB

Maximum SPL 111.6 dBA

Power Handling (RMS) 120 W

Recommended Amp Requirements 30 – 120 W

Drivers Unit Complement

  • 8” C-CAM cone bass driver
  • 1” C-CAM pivoting Gold Dome tweeter

Adjustment Controls

  • HF Level Switch (+3 dB / 0 dB / -3 dB)
  • Boundary Compensation Switch

Overall size

  • Overall Diameter: (including grille) 285 mm
  • Overall Depth: (including grille) 125 mm
  • Mounting Depth 121 mm
  • Cut-Out Hole Diameter 247 mm

Fixing Type 3 position Tri-Grip dog fixings

Construction Material Mineral filled ABS, RoHS compliant

Weight 2.8 kg

Pre-Construction Bracket CB8 (Green)

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102156